hits
  • 27.07.2014 kl. 19:12

Kypros 2014

Heei!

Så jeg har vært lenge borte fra bloggen, men har nå fått inspirasjonen tilbake! Jeg kan egentlig bare starte med å fortelle dere om sydenturen nede på Kypros. Vi var på Ayia Napa, vil jeg tro og der var vi i en uke. Jeg møtte en veldig søt subscriber og hun var bare helt koselig! Utrolig koselig når en av dere tørr å komme bort og snakke med meg, og håper det forsetter slik! Det er absolutt ingen grunn til å være "redd" assa, jeg dømmer eller biter ikke. Tilbake til Kypros, det var ganske vamt der, men det var kjøligere luft enn Norge. Meget fin strand og jeg brukte meste av tiden min der nede. 

Vi var også i byen og herregud det var mange supermarket! I tillegg til det var det også tivoli! Broren min og jeg prøvde det sykeste karausellen der nede og jeg skal være helt ærlig, det var veldig skremmende tanken på at jeg har høydeskrekk.. Men, det var forsatt morsomt da. 

Hva har dere gjort så langt?

  • 22.07.2013 kl. 18:14

The Beach

Hello!
I de siste dagene har det vært utrolig fint vær og skikkelig strand-vær! Jeg har vært på stranda i går og i dag, herregud det har vært utrolig varmt! Deilig altså. Har fått shoppet litt, vel brukt 2000-, eller pappa sine penger da. Haha. Jeg er faktisk helt blakk sååeeh.. Håper alle har fått en fin sommer videre og vi snakkes!

  • 19.07.2013 kl. 13:59

Bloggpause

Heeelllooo!

Herregud, beklager for å ikke har blogget og etc. Grunnen er at jeg ødelagt telefonen min som jeg bruker som kamera og jeg er faktisk på ferie i Danmark. Jeg glemte også videokameraet mitt og jeg har ikke pc til å redigere videoene mine med. Jeg blogger med ipaden om dere lurer på det. Jeg kommer hjem den 31 juli så jeg skal prøve å blogge så godt jeg kan! Om du savner meg så følg meg gjerne på instagram: beezy2112 :) vi snakkes snart <3

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no