hits
 • 28.10.2017 kl. 21:23

SYK OG FLYTTING

Heisann!

I de siste dagene har det vært litt hektisk med flytting og jobb. Jeg har dessverre blitt syk i tillegg er vi midt under flytting. Snakk om timing eller hva. Det skal sies at jeg har blitt litt bedre, men sliter enda med å få i med mat uten at jeg brekker meg eller det kommer opp igjen. I dag har vi vært veldig effektive med flyttingen og jeg fikk vært med å flytte. Så nå ligger jeg på sofaen i vår nye leilighet og slapper 100 % av. 

// Gammelt bildet fra snapchat 

 • 22.10.2017 kl. 13:05

Bilder som ikke kommer på bloggen

God morgen! 

Eller skal man si ettermiddag? Jeg vet ikke hva det er med søndager, men jeg følger det er en sånn koselig dag. Hvor man bare slapper av og ikke tenker på noe annet enn å slappe av. Dagen min skal bestå av skjemme meg selv bort med god mat og ansiktsmasker, og gode hudpleie produkter. Frokosten min er gårsdagens hjemmelagde vårruller som bare var helt fantastiske! Det blir vel en netflix marathon i dag, og kanskje filming av en video? Jeg vet ikke enda.

Men, jeg gikk gjennom bildene på pcen min og fant en del uønsket bilder som faktiske er ganske morsomme! Daniel elsker å ta mindre pene bilder av meg og det er så irriterende fordi han får frem de styggeste sidene av meg. Rarheten min har jo alltid vært der, men bildene han har klipset var akkurat ikke noe brukbare bilder, men likevel brukbare til dette innlegget her. Håper dere får en veldig fin dag videre, og kos dere masse! 

Image and video hosting by TinyPic

 • 21.10.2017 kl. 17:23

Livet på Sørlandet

Hei alle sammen.

Etter videregående flyttet jeg brått til Kristiansand på grunn av Daniel. Håpet på å redde forholdet våres, og dette er noe jeg aldri har innrømmet til alle som har konfrontert meg. En liten del av meg flyttet på grunn av byen, men største grunnen var nok kjærligheten. Selv om det var veldig usikkert mellom meg og Daniel da.. Nå skal det sies at jeg ikke angret ett sekund, men jeg skulle ønske det var mye jeg kunne endre på. Spesielt pengebruken og alt som har med økonomien å gjøre. Jeg skulle ønske at jeg pustet litt lenger da jeg tok avgjørelsen med flyttingen.

Jeg har nå bodd her godt over ett år og trives med stedet. Jeg har jobb og sted å bo! Alt begynner og gå den riktige veien og takk Gud for det! Eller skal man egt takke Gud for det? Nei, jeg vet ikke. Jeg har møtt nye mennesker og elsker jobben min. Spesielt arbeidsmiljøet.

Image and video hosting by TinyPic
 • 20.10.2017 kl. 21:59

NY START, NYE MULIGHETER?

Hei alle sammen. 

Nå har det gått cirka ett år siden jeg blogget, og det finnes mange grunner til dette. Jeg orker dessverre ikke og ramse opp de, men kan si en kort grunn og det var at jeg rett og slett ikke hadde noe form for motivasjon eller "tid". Livet mitt har vært som en berg og dalbane for det var for mange nedover bakke. Det har vært utrolig mye konflikter og vanskeligheter at jeg har mistet så mye energi, tid og følelser. Jeg ville bare ikke tvinge meg selv til å gjøre noe med null motivasjon og villige. Dere skjønner greia. Nå begynner ting å bli litt bedre og derfor vil jeg gjerne starte smått. Jeg håper dere ønsker meg tilbake, og forlat gjerne en kommentar. 

 

 • 21.04.2016 kl. 09:44

Treig start

Hei, dere. 

Som mange av dere vet så har jeg vært veldig offline både her på bloggen og Youtube. Grunnen til dette er fordi jeg har dessverre ikke noe motivasjon og har det slitsomt for tiden. Livet hit me like train.. Vurderingsuker pågår nå, og ikke minst russetiden for faen. Selv om jeg er ganske passiv der også. Jeg er bare sliten sånn generelt, både psykisk og fysisk. Det er jo ikke lenge til skolen er ferdig og jeg gleder meg noe sinnsykt. Jeg skal bli bedre til å blogge og være mer aktiv på youtube, men husk at skolen og andre ting tar mye av tiden og energien min. Håper alle får en fin dag videre!  

 

 • 09.03.2016 kl. 18:50

Oslo

Hei!

Både i går og i dag var klassen min i Oslo, første dagen var vi på sånn åpen dag og i dag besøkte vi en museum. Begge dagene har vært avslappende, og etter middagen skal jeg øve til prøve. Vi har hatt sinnsykt mye med prøver i de siste og jeg kjenner på kroppen at gleder meg til påskeferie. Håper alle har hatt en fin dag videre!

 • 23.02.2016 kl. 20:42

Nam

Heellu!

Gjett hvem som har vært en dust å miste bankkortet sitt i byen i dag? Jaa, meg. Men, jaja. Jeg startet dagen min med å dra ut i byen for å spise på egon og det var så deilig! Deretter gikk jeg bare rundt i byen og små shoppet. Jeg kjøpte en vårjakke og en topp i dag, men planlegger å kjøpe litt mer senere. Enten drar vi til Sørlandssenteret eller bare i byen. Hva har dere gjort i dag?

 

 

 • 22.02.2016 kl. 16:35

Cozy mondays

Hei!

Jeg startet dagen med å stå opp kl 0600 siden Daniel skulle på jobb, deretter dro vi hjem til moren hans. Han stakk til jobb med en gang mens jeg gikk på rommet hans og sov. Det har vært en avslappende dag og jeg fikk faktisk filmet en video i dag. Den kommer i løpet av dagen, subscriber her slik du får med deg når videoene kommer før de blir lagt ut på bloggen! Håper alle får en fin dag videre.  

 • 21.02.2016 kl. 16:21

Unwanted pitcures

Hei!

I dag tenkte jeg å dele noen bilder som ikke kommer på bloggen, haha. Det skjer ikke så mye på søndager derfor tenkte jeg å ikke videoblogge i dag. Men det kommer en videoblogg snart fra i går, men nettet er litt treig så det tar litt tid. Håper alle får en fin søndag videre. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 • 20.02.2016 kl. 17:46

// Lørdag

Hello!

 

Jeg startet dagen med å våkne til 7000 abonnenter på YT! Dere aner ikke hvor takknemlig jeg er, tusen takk! Ble så glad at jeg redigerte vlogen min så fort jeg kunne! Deretter dro vi ut og spiste lunsj/frokost. Vi handlet også litt mat og dro hjem etter det. Senere i kveld skal vi se deadpool, blir koselig!

 • 20.02.2016 kl. 12:01

Endelig er jeg her!

Hei!

Flyturen i går gikk faktisk ganske greit og det eneste som var stress var at det var veldig mange mennesker der. Etter flyturen ble jeg hentet av Daniel og faren hans også dro vi hjem til han. Jeg har videoblogget så det kommer mest sannsynlig snart. Håper alle får en fin start på vinterferien! :)

 

 • 19.02.2016 kl. 11:38

Kristiansand

Hellu!

Etter skolen i dag skal jeg til Kristiansand for å være med Daniel, gleder meg!. Jeg skal være der i 1 uke og noen dager. I tillegg har jeg startet med en videoblogg så den kommer mest sannsynligvis på slutten av dagen eller i morgen. Jeg har også planlagt å filme en del videoer i ferien både med daniel og uten. Vi tenkte å lage challenges eller tags, så det blir artig! Kommer med oppdatering senere i dag. Snakkes. 


Hva skal du i ferien? 

 • 17.02.2016 kl. 21:33

Gårsdagens

Hello!

I dag sluttet vi tidlig på skolen fordi vi hadde sånn fagdag, noe som var så deeilig! Jeg dro hjem og sovnet med en gang. Hadde også en liten prat med helsesøsteren om fraværet mitt på skolen og etc, og det var en stor lettelse å få noe ut av hjertet mitt. Har tenkt å lage en video angående diverse temaer som jeg tror hadde hjulpet mange. 

Gårsdagen, det skjedde egentlig ikke så mye. Venninna mi og jeg dro ut for å spise fordi vi hadde en timers fri. I tillegg hadde vi gym, og jeg var jo dårlig og syk så klarte ikke helt å fullføre planen min. Men ellers så var det en grei dag. Håper alle har hatt en fin uke til nå, skal komme med en video snart :- )          

 • 17.02.2016 kl. 10:07

Oppsummering av måneden

Hei igjen folkens!

Jeg skal prøve å bruke eller skrive til dere oftere, i og med at jeg er mest på YOUTUBE. I de siste har jeg faktisk vært syk og har ikke hatt noe energi til å lage videoer eller blogge. Det har skjedd så mye i livet mitt at jeg ikke har lyst til å være på sosiale medier. Familie, kjæreste og små dramaer som bare skjedde på en gang. Ikke nok med det så har jeg vært deprimert eller jeg er fortsatt det, men prøver å bli mer positiv. På skolefronten har jeg ikke vært der 100% og grunnen til det er på grunn av sykdom, og andre grunner. Selvfølgelig skal jeg prøve mitt beste å komme. Håper alle har det bra. 

Hvordan går det med deg? :) 
 

 • 08.02.2016 kl. 21:59

Through my phone

 • 28.01.2016 kl. 22:26

Tired

Hei, dere!

I disse dagene har jeg vært utrolig sliten og trøtt. Ikke nok med det har jeg vært syk og har mistet all den energien jeg har i kroppen. Vi er snart i februar og tiden går veldig fort, og snart så er det russetiden og eksamen. Noe jeg gruer sånn veldig mye til, hvert fall eksamen. Men, jeg skal prøve å være mer på bloggen, og oppdatere mye oftere! Håper alle får en fin dag videre :)  • 03.01.2016 kl. 23:34

Godt nyttår!

Hei dere!

Nå var det lenge siden jeg har oppdatert dere som vanlig. Jeg har feiret nyttår hos Daniel, og selv om vi ikke dro ut på fest så hadde vi det koselig med en god kompis av han. Det endte opp med at vi spilte kort, gamet og snakket om diverse ting. Vi dro også ut i byen for å se fyrverkeri, noe som var utrolig fint! Etter det spise vi kebab. Haha, veldig nytt for meg. 2015 var akkurat ikke mitt år. Det startet med at jeg på en måte mistet mitt favoritt jobben min, og motivasjon til alt forsvant. Jeg ble umotivert til å blogge og lage videoer, og hadde virkelig ikke lyst å gjøre noen ting enn å ligge i senga. Det ble ekstra ille etter at min mor mistet faren sin. Jeg hadde i tillegg fått tilbake depresjoner, og gjorde at jeg rett og slett ikke ville stå opp. MEN, siden det er ett helt nytt år så skal jeg virkelig skjerpe meg. Skolen er veldig viktig, og på grunn av høy fravær i fjor må jeg finne andre løsninger for å minke det. Jeg har vært mye syk, og det har noe med at brødrene mine smitter meg, og jeg blir lett påvirket. Men, jeg skal prøve å fullføre alle mine nyttår-forsetter og virkelig skjerpe meg. Håper alle har et fint start på året! 

 • 29.11.2015 kl. 23:05

Hverdagene mine

Hei, folkens!

I de siste har jeg egentlig ikke gjort noe spennende, vi har hatt mye skole og jeg har hatt mye jobb. Energinivået mitt har synket ekstrem ned og har så si ikke noe motivasjon til å gjøre noe spesielt. Vurderings-ukene starter allerede i morgen og varer i to uker, og deretter er det mye prøver og innleveringer. Jeg er allerede uslitt tankene på det, men det er snart jul og bursdagen min så jeg har hvertfall noe å glede meg til. Håper alle har hatt en fin helg!


// høydepunkter 

 • 12.11.2015 kl. 23:52

Umotivert

Hei, alle sammen!

Jeg har vært borte fra sosiale medier i en snart en uke, til og med på skolen. Grunnen til det er at jeg har mye personlige problemer og ikke minst dødsfall i familien. På søndag mistet jeg morfaren min, og det er veldig tungt for både meg og moren min. Jeg har ikke vært på skolen på de tre - fire dagene denne uka fordi jeg rett og slett ikke klarer. Jeg har hatt mange planer om å rydde, lage videoer og gjøre ferdig lekser, men på grunn av null motivasjon har jeg ikke fullført noe. Jeg skal jobbe denne helga, og prøve å tjene penger slik at jeg har muligheter til å kjøpe julegaver og spoile meg selv.. Men, ellers så har jeg helt ok nå.. Vi snakkes snart!

 


// slenger med et gammelt bilde av meg

 • 01.11.2015 kl. 21:00

@lately

Hei!

Beklager for at jeg ikke har oppdatert bloggen på en stund. Men, har hatt mye å gjøre for tiden. Jeg jobber cirka to ganger i uken og har skole ved siden av. På slutten av dagen er jeg utrolig sliten og orker som regel ingenting.

I helgene har jeg enten skolearbeid, jobb eller kos med venninne/kjæreste, og glemmer bloggen og youtube. Prøver å videoblogge på snap, men ender som regel med at jeg glemmer det. Så derfor tenkte jeg å vise dere noen bilder fra oktober måneden og hva jeg har gjort i de siste💭

 • 03.05.2015 kl. 16:56

Oppsumering av uka

Heei!

Det er utrolig deilig å være ferdig med vurderingsukene og nå mangler vi kun eksamen igjen. Uken min har faktisk vært bra, bedre enn de jeg har hatt. Jeg har vært mye med venner, i tillegg ble jeg også endelig ferdig med grunnkurset! Natt til første mai var morsomt og gøy, og det ble latter og fullhet, ahah. Håper alle har det gøy!

 • 07.04.2015 kl. 21:21

Det var ikke så ille

Hei. 

Påsken er offisielt over. I morgen starter skolen og jeg er allerede sliten. Nevnt tidligere så har jeg ikke hatt en perfekt påske, men det var ikke den verste jeg har opplevd heller. Jeg fikk besøk av kjæresten min hele påsken og han har gjort påsken min mye bedre. Vi gjorde egentlig ikke så mye enn og bare slappet av. Det var koselig. Han fikk meg til å tenke på andre ting enn mine indre konflikter. Han klarer å overse min teite oppførsel som gjør at jeg blir så glad i han. Det er ikke mange som kan utenom mine aller nærmeste. Som sagt, påsken min var ikke så ille.. 

Hvordan var påsken deres? 


 • 03.04.2015 kl. 20:29

Dårlig start på påsken

Heei!

Vi er allerede halvveis i påskeferien og jeg fikk en utrolig dårlig start.. Men, prøver så godt jeg kan for å ikke være i dårlig humør osv. Har besøk av kjæresten min, og han hjelper meg mye med å få meg i bedre humør. Vi har egentlig ikke gjort så mye, men det går bra. Begge to har det bra og vi koser oss! Håper alle har hatt en fin start på ferien :)

 • 23.03.2015 kl. 21:34

// Lately

Hei!

Jeg føler at blogging og youtube humøret mitt har vært opp og ned i de siste nå. Grunner til det kan være at jeg ikke er motivert nok og jeg har mye har mye å gjøre og tenke på for tiden. Skolearbeid og jobb tar mye av tiden min, og derfor blir blogging og youtube mindre prioritert. Jeg prøver det beste jeg kan for oppdatere dere, så hvis dere vil se mer av meg gjerne følg meg instagram (beewon) men, håper alle har det bra og vi snakkes :)

//OOTD og kaffedate med mine beste

 • 13.03.2015 kl. 18:30

Oslo

Hei dere!

Jeg har vært i Oslo og omg, som jeg hadde det koselig der! Jeg var der med bestevennina mi og vi var først på Steen og Strøm. Det var god mat der og jeg spiste mine allerførste macroner og de var utrolig gode! Vi fikk shoppet også så jeg skal lage en innkjøpsvideo for dere snart! Håper alle får en fin helg!

 • 08.03.2015 kl. 12:52

God morgen!

Hei!

Det var deilig å sto opp i dag og litt kjedelig også. Jeg var nettopp på hyttetur nevnt tidligere og der møtte Tina Mondelia! Hun er virkelig en super jordnær og fantastisk jente. Jeg har blitt glad i henne på så kort tid. Hytteturen var koselig og morsomt, jeg ble kjent med andre youtubere. De er veldig kule og er takknemlig for at jeg fikk være med! Tusen takk for en fin tur! //bildet er Tina sitt!!

 • 07.03.2015 kl. 23:40

Lately

Heeii!

Helgen min startet faktisk ganske koslig med at jeg skulle på hyttetur med fine youtubere og det var koselig. Vi filmet og hadde det sykt morsomt. Jeg kjente at jeg ble utrolig sliten da jeg kom hjem. Jeg fikk ikke tatt bilder siden jeg var veldig opptatt. Men, jeg har noen bilder på telefonen som kunne være interesant for dere, eller insta lately! Hvis dere vil følge meg så heter jeg "bee_won"

 
// Diverse bilder i ett

Hvordan har dere det?

 • 22.02.2015 kl. 17:06

Today's pictures

 • 22.02.2015 kl. 16:31

Lunsj

Hei!

Jeg kom nettopp hjem fra en lang tur med Molly, og er endelig hjemme! Har lagd meg lunsj og det smaker utrolig godt! Vi snakkes.

 • 19.02.2015 kl. 15:18

Jobbintervju

Hei!

 

I dag har jeg vært på Jessheim for å bli intervjuet av Vita! Kan hende jeg får meg enda en jobb som hadde vært utrolig koselig. Etterpå skal jeg på jobb og slapper av etter det. I morgen skal jeg til oslo for å bli fotografert, noe som er spennende!! Vi snakkes.

 • 16.01.2015 kl. 10:31

Starten på morgendagen

Hei!

Jeg startet dagen min med forsovelse og tante rød på besøk, perfekt! Ikke nok med det stresset jeg utrolig mye som gjorde at humøret mitt var helt på bunn.. Været er dårlig og alt er egentlig ganske dystert, men jeg prøver å holde humøret oppe. Etter skolen i dag har jeg tenkt å redigere ferdig innkjøpvideoen for dere, så jeg håper virkelig at jeg får det det til. Men, håper alle får en fin fredag og god helg :) 

Hvordan har dagen vært så langt? 

 • 15.01.2015 kl. 10:19

I det siste

Hello folkens!

Siden jeg lovte dere at jeg skulle bli bedre til å blogge så kan jeg egentlig starte i dag, offisielt! Jeg liker å blogge utrolig mye og jeg vet mange av dere leser bloggen min daglig. Jeg skjønner at det kan være plagsom og irriterende når dere titter innom bloggen min så er det to måneds gammel innlegg dere ser hver gang dere er her. Derfor skal jeg oppdatere dere bedre og legge ut youtube-videoene mine! Håper alle får en fin dag :-) 

Hva har dere gjort i det siste? 

 • 06.01.2015 kl. 20:21

NYTT ÅR OG NYE MULIGHETER

Hei, folkens!

Beklager utrolig mye at jeg ikke har oppdatert bloggen på en stund nå og for å være ærlig så har jeg så si glemt bloggen i en stund også! Vi er nå i 2015 og jeg gleder meg utrolig mye å dele hverdagene mine med dere og starter på nytt! Jeg skal bli mye flinkere til å blogg, men jeg er aktiv på YouTube-kanalen min om dere ønsker å se mer av meg! I tillegg til det ønsker jeg alle ett godt nyttår og vi snakkes!

Hvordan var juleferien deres?

 • 05.10.2014 kl. 10:31

TGI Fridays

Hei!

Jeg har ikke fortalt dere at jeg har fått meg jobb på fridays Jessheim! Jeg fikk jobben som kokk, og jeg lager samdwitches, salater og mer. Jeg elsker virkelig jobben min og kollegaene mine. De er supersnille og arbeidsmiljøet mellom oss er utrolig! Anbefaler dere å komme innom TGI Fridays Jessheim, vi åpner den 15 oktober! Kom gjerne innom :) 

Har du jobb?

 • 05.10.2014 kl. 00:42

En herlig høstferie

Hei folkens!

Long time no see. Igjen er jeg takknemlig for at dere titter gjennom bloggen min hver dag og jeg skal bli bedre på å blogge! Jeg vet at jeg sier det tusen ganger, men jeg skal prøve min beste å få det til å fungere!


 

Så jeg har ganske lyst til å dele høstferien min med dere, og da kan vi egentlig bare begynne! Jeg reiste til Kristiansand på fredag forrige uke rundt 14 50 og var der kl 1540.. Møtte på min fantastiske kjæreste og vi dro direkte til han. Vi startet med rolig, med det mener jeg at vi bare slappet av. Vi dro senere til byen for å trene hos faren til Daniel, faren hans eier en treningsstudio. Etterhvert var vi med venner av Daniel og de er ganske så koselig. Vi snakket og ble litt bedre kjent. Vi dro også for å spise vietnamesisk/asiatisk mat, og maten der smakte veldig godt! Restauranten heter Lotus og ligger i Kristiansand S i byen!

 

Resten av høstferien så brukte vi for det meste av tiden på rommet og gammet. Film og gaming, tar aldri feil! Jeg storkoste meg ganske mye og familien hans er så herlige! Jeg har blitt så forelsket i Kristiansand og ikke minst en herlig gutt som Daniel!

Før hjemreise var vi på Sørlandetsenteret for å skikke og gå litt. Jeg fikk ikke kjøpt noe spesielt egentlig, men jeg har kjøpt en del ting som jeg har samlet. Jeg har tenkt å lage en innkjøpsvideo så stay turned! Ja, Sørlandssenteret, vi var der i to timer før jeg skulle dra. Selvfølgelig var det trist å si hade, men vi takler det! Konklusjon, høstferien min har rett og slett vært fantastisk!

Hvordan har høstferien din vært?

 

 • 19.09.2014 kl. 13:18

Freedag

Hei!

Jeg sitter på skolen og venter på en norsk time som varer 45 min, men ulempen er at jeg måtte ventet to timer før denne timen.. Siden jeg er forkjølet og drit trøtt så vil jeg fortest hjem. Endelig er det helg liksom, og jeg skal så slappe av. Håper alle får en fin dag!

//Bevis på at jeg er ganske trøtt i dag, bildet er av Synne og meg <3
 

 • 17.09.2014 kl. 10:43

Markedsføring //Fagdag

Hei!

Akkurat nå sitter jeg på skolen og har markedsføringprosjekt! Vi er fire på en gruppe og har fordelt oppgavene, men jeg sitter her nå og gjør ikke noe spesielt.
Derfor tenkte jeg å oppdatere bloggen litt og prøver å blogge som mest som mulig. Siden jeg kjeder meg så bestemte Viktoria og jeg for å ta noe bilder, noe vi alltid gjør når vi kjeder oss! Håper alle får en fin dag videre!

// Webcamtoy


 

 • 12.09.2014 kl. 09:28

Sovner

Hei!

Akkurat nå sitter jeg på skolen og har psykologi..... Må bare informere dere at det er veldig kjedelig tanken på at det er ganske tidlig på morgen. Psykologi er egentlig et spennende fag, men læreren klarer dessverre ikke å undervise det ordentlig, som vil si at vi (Synne og VIktoria) forstår ingenting. Nå gjenstår det bare 5 timer igjen av skolen dagen. 

 


// mah gurls 


 • 10.09.2014 kl. 13:03

Syk

Hei folkens!

Da har jeg vært syk i to dager nå og det startet først med skulderskade, men utviklet seg til at jeg fikk pusteproblemer. Det var helt forferdelig og det følte ut som jeg holdet på å dø. Det var helt grusomt, og ikke nok med det fikk jeg også feber. Akkurat nå har jeg det mye bedre, fikk drukket mye te og slappet mye av. Skal tilbake til skolen i morgen og det blir deilig å slippe feberen og smerten, håper jeg! // Bildet fra forrige uke. 

Flere som er syke?

 • 02.09.2014 kl. 20:20

Slitsomt start på uken

Hei hei!

Vil starte med å fortelle dere om helgen min som var fordi jeg fikk besøk av kjæresten min. Det fikk meg virkelig til å "lysne" opp igjen etter familiedrama og skole, og det er så deilig å ha en gutt som kan få deg i bedre humør på kort tid. Men, selvfølgelig varer det ikke så lenge ettersom han bor i Kristiansand, men jeg takler det helt fint! Vi har jo skype, meldinger og etc. som hjeper oss med å holde kontakten uansett hvor stor savnet er. Nok om det. Uken min startet med at hunden min roter og går meg på nervene, som sliter meg helt ut. Skole som bare er helt, ja, SLITSOMT. Jeg har egentlig bare vært utslitt i de siste, og gleder meg så innmari til høstferie. Grunnen til det er fordi jeg skal bort i en hel uke til Kristiansand. Det var liten del av hverdagen min, og jeg skal bli bedre på å blogge altså. Snakkes!

Hvordan var starten på uken din? 

 • 19.08.2014 kl. 17:06

Tilbake til skolen

Hei!

Da har jeg offisielt startet på skolen igjen! Det har bare vært to dager og jeg er allerede litt lei. Timeplanen er tett og ikke nok med det så varer skoledagene drit lenge. 
Håper at jeg overlever skoledagene, men er ganske fornøyd med klassene og lærene! Det var utrolig hyggelig å se venninene mine igjen, og de har ikke forandret seg noe spesielt.
Håper alle får en fin start på skolen, snakkes!


// Ganske trøtt i dag

 


 

 • 01.07.2014 kl. 18:29

Takknemmelig!

Hei!

Først vil jeg bare si hvor takknemmelig jeg er for at dere forsatt leser og er innom bloggen min hver eneste dag! Jeg ser at det er enkelte blogglesere som er innom bloggen min ganske ofte og dere er virkelig best! Uansett hvor lang tid det tar for meg å poste ett nytt innlegg så er dere forsatt her for meg. Det er ubeskrivelig hvor takknemmelig jeg er for all støtten jeg har fått gjennom årene jeg har blogget! Jeg har snart blogget i 3-4 år og har opplevd og lært mye nytt av å ha en blogg, og tusen takk til dere som støtter meg uansett hva! Jeg skal prøve å blogge og lage flere videoer til dere, og vi snakkes snart!TUSEN TAKK :)

 • 08.06.2014 kl. 15:32

Gårsdagen

Heeei!
Håper virkelig at alle har hatt en fin start på sommeren! Været har vært utrolig nydelig og jeg elsker sommern! Gårsdagen min var veldig koselig, møtte på gamle gode venner og fikk snakket med koselig mennesker. Bestekompisen min hadde bursdag i går og det var morsomt å tilbringe tiden med sånne fine folk! Håper du alle har hatt en fint helg videre :)

 • 22.05.2014 kl. 17:01

Green tea lover

Hei!

Jeg har vært veldig hekta på grønn te i det siste på grunn av benefits man får ut av den. Huden min har blitt mye bedre og jeg har faktisk mistet litt kilo av å drikke te og mye vann! Ikke nok med at det er bra for kroppen din, men også når du føler deg syk! Jeg har blitt forskjøla og fått sår hals, grønn te med honing og sitron er virkelig bra for halsen! Selvfølgelig er det ikke mange som liker te, men anbefales absolutt å prøve ut de ulike før dere bestemmer dere for å mislike det. Blogges!

Flere som er syke? 
 

 • 20.05.2014 kl. 22:35

Flowerpower

Hei!
I de siste dagene har jeg vært helt hekta på blomsterkrans og vil kjøpe alt sammen! Jeg har kun to nå, men planlegger å kjøpe flere til kolleksjonen min. Jeg har også kjøpt utrolig mye klær i tillegg og har brukt til 2000-, i måneden, huff.. Men, det blir nok ikke mer shopping fordi jeg er helt blakk! Er jeg den eneste som er shoppingholiker?

 • 20.05.2014 kl. 19:58

Lately

Helllooo!
Herregud, jeg er så dårlig til å blogge og lage videoer, men grunnen er fordi jeg nok ikke har tid eller motivasjon! Sommer er her og jeg kan gå med sommerklær endelig! Jeg håper også alle har en fantastisk dag og kos dere i sola :)

 • 24.04.2014 kl. 18:22

Oslo

Hee!

I dag har det vært en koselig og slitsomt dag og jeg har vært i Oslo hele dagen og møtte på søte caroiz, og hun er virkelig nydelig i virkeligheten! Bestevennina mi og jeg har bare kost oss, men vært litt deprimert fordi vi ikke har penger til stor shoppe.. Men, vi planlegger en dag i Oslo og da skal det bli det ekstra kos, hoho. Ikke nok med det så har vi også shoppet litt og snakket engelsk så folk skulle tro at vi var fra Amerika ellerno, det var så artig! 

hva har dere gjort i dag? 
 

 • 23.04.2014 kl. 12:54

I love spring

Hello!

I dag skjer det ikke noe spennende fordi det er siste dagen før skolen starter. Jeg har tenkt til å lage spring routine og tmi tag for dere, men vet ikke om jeg har tid eller faktisk orker, haha. Men, det skal hvertfall jogges i det gode været! De fleste av dere er  jo på skolen så jeg må bruke fri dagen min til noe "nyttig". Håper dere alle sammen får en fin dag : -)


 

 

 • 22.04.2014 kl. 23:33

Tidlig sommer!

Hello!
Jeg må bare si at jeg er så glad for at været er så fantastisk i de siste dagene. Det er mulighet for å gå i shorts og det beste er at det er ikke kaldt! Vi er i april og det er "sjeldent" at det er så fint vær i april liksom, det pleier å være litt is og snø i april, hvertfall i fjor! Men, nok om det! I dag har jeg egentlig bare loka rundt Jessheim med bestevennina mi, Viktoria. Vi har spist, tatt bilder og nytet livet mens vi kan før skolen tømmer oss for energi.. Håper alle har hatt en fint påskeferie!

 • 21.04.2014 kl. 19:22

Sol og varme!

Hei!

Herregud, det er så fint vær i dag og det var mulighet til å gå i shorts! Viktoria og jeg har bare hatt en veldig koselig dag på nordbytjernet og andre steder. Først var vi på egon og deretter loka vi rundt Jessheim. Om det gode været forsetter sånn så blir det nok photoshoot hver dag, haha.. 

Hva har dere gjort i dag? 

 • 21.04.2014 kl. 01:24

Påskehygge

Hello!

På Jessheim har været vært helt fantastisk og jeg innrømmer at jeg nyter det utrolig mye! Hvem gjør ikke det liksom? Jeg har en fin og avslappende påske hittil og håper det forsetter! Sola og varmen gjør hverdagen så mye bedre og spesiell humøret. Håper virkelig at alle har hatt/har en fin påske hittil :)Hvordan er påskeferien så langt?

 • 20.01.2014 kl. 19:45

Skolen, trening og chill

Heelly!

Føler at jeg glemmer å blogge veldig ofte, hoho. Men, det er ikke noe spesielt å blogge om utenom skole, trening, sliten, krangling og blahblah. Det er ikke noe spennende å blogge om, men jeg skal prøve mitt beste å finne på noe kreativt ellerno. Dagene mine har vært ganske simple og litt dramatisk til tider, men det oppstår jo hos alle. Det er selvfølgelig skole, trening(3-5 ganger i uka) og alenetid(Special Victim Unit) eller vennertid også da. Jeg har følt meg bedre om dere lurer på det, ikke det med kjærlighetssorg shitet(ikke noe spesiell å sorge over), men jeg føler meg generelt bare litt bedre.. Jeg håper alle får en fin uke videre og snakkes!

Genseren er fra Ebay

Hvordan har dere det? 
 

 • 14.01.2014 kl. 18:27

Cold outside but spring inside

Hello!

Skulle bare fortelle dere at jeg er helt forelsket i denne toppen fra bikbok med cardiganen fra H&M sammen! Jeg kjøpte den forrige uke tror jeg og bikbok har kommet med nye klær og jeg må bare si at jeg er helt forelsket. Jeg har blitt skikkelig shopholiker og har kjøpt veldig mye klær i de siste, men jeg har ikke vist dem til dere da.. Jaja.. Haha.. Har faktisk bestilt noe fra nettet og gleder meg masse når de er hjemme hos meg! Flere enn meg som har brent tusener på klær? 

Hva syntes dere?
 

 • 14.01.2014 kl. 18:17

Dagen i dag

Hello!

I dag har det vært en grei dag og jeg har faktisk vært hos optikern og fikk sjekket synet mitt. Jeg har - 4.00 og -4.25 nå, huff, men fikk endelig de riktige linsene! Jeg har gått med dårlig syn utrolig lenge og det er  veldig deilig å "se" igjen. Dagen min har bestått av at jeg og bestevennina mi gikk til bk for å kjøpe favoritt isen vår, BKool, og deretter tatt solarium. Nå tenker dere sikkert, hvorfor tar du solarium? Hahah, ja, jeg er brun fra før av, men jeg er egentlig blek forhold til ekte thailendere.. Huden typen min blir brun/grå aktig når vinteren er her, så syntes det hadde vært deilig om jeg fikk tilbake brunfargen. Håper alle har hatt en fin dag :)

Hvordan har dagen deres vært? 
 

 • 13.01.2014 kl. 14:43

Kaldt

Hei! 

I dag endte jeg opp med å være hjemme på grunn av magesmerter. Jeg har trent litt for mye i de siste som kan være grunnen hvorfor jeg har smerter i kroppen i de siste. Jeg skal prøve å ikke overtrene fordi jeg må innrømme at det er faktisk ganske gøy nå, har blitt hekta eller litt kanskje. Det er utrolig kaldt å gå dit nå da, og herregud det var - 20 i dag morres.. Jeg trodde jeg døde ellerno, innvendig. Til og med bikkja gadd ikke gå lengere enn 10 sec.. Haha. Men, det blir en rolig mandag for meg før jeg skal tilbake til skolebenken i morgen.. Ha en fin dag :)
// bildet ble tatt igår.. redigert på picmonkey

Hvordan er dagen din hittil? 
 

 • 11.01.2014 kl. 15:51

Rolig helg

Hellu!

Jeg føler at lørdager for meg har blitt rolige og avslappende i de siste, og mer som tenkedager. Kun meg og musikk alene.. Ganske deilig sånn egentlig, men herregud.. Jeg er ikke alltid alene da selv om det ser ut som jeg er det. Det er bare jeg som liker å være alene til tider og føler at jeg bruker så mye tid på andre, men ikke på meg selv. Jeg har forresten blitt litt hekta på American Horror Story sesong 3, anbefales til alle sammen.. Prøver å unngå å se på serier fordi jeg hater å være hekta. Haha, men håper alle får en god helg!

Hva har dere gjort hittil? 

 

 • 01.01.2014 kl. 18:42

2014

Hei igjen!

Det er utrolig lenge siden jeg har blogget, men jeg har ikke hatt noe lyst til å gjøre det heller. Har hatt mine perioder og har det enda. Med det mener jeg at jeg har mine personlig problemer som jeg prøver å løse og jeg skal ta hånden på hjertet at, ja.. Jeg har kjærlighetssorg. Det er ikke noe behagelig å ha igjen følelser når forholdet er slutt, og jeg prøver så godt jeg kan å komme meg over det. Jeg skylder ikke på noen som helst, enn meg selv. Livet går vidre og det er nyttår. Noe jeg virkelig trenger og det er utrolig bra for meg fordi det er rett og slett ny start for meg. Jeg har forandret meg, sterkere meg og helt ærlig blitt litt bitch. Jeg er forsatt Bee, den rare som gir faen hva folk syntes om meg. Men, ting skjer for en grunn og det er bare å takle det. TIl alle sammen som går gjennom vonde og harde perioder nå, og jeg vil bare fortelle dere at tiden legmer alle sår fordi jeg føler med dere. Jeg befinner meg i situasjonen.. Men, snart og da mener jeg snart skal jeg si til dere at jeg befant meg i situasjonen.. Jeg håper alle får en fantastisk nyttår og at det blir ett unik, fint og lærerikt år!


Smil uansett hva som skjer.. Har jeg ikke fint tv? hahah :)

Hvordan har 2013 vært for deg? 

 • 13.10.2013 kl. 22:08

lazy days

Hei, alle sammen!

Denne uka har det egentlig vært lat uke fordi jeg har bare ikke vært motivert til noe ting.  Har bare lyst å ligge i senga dagen lang og ikke gjøre en dritt! Bare slappe av og se på filmer/serier.  Ikke alene da, jeg har jo hunden min Molly vedsiden av meg uansett hva som skjer liksom. Beste hunden i hele verden. Jeg skal bli ferdig med engelsken nå og vi snakkes senere! Hade


Nydeligste

Hvordan har uka deres vært? 

 • 13.10.2013 kl. 17:28

Høst

Hello!

Jeg beklager for å ikke ha blogget, men jeg ikke tid. Jeg føler ikke for å blogge i de siste, men jeg skal skjerpe meg! Skolen er stressende og livet er stressende, og jeg har nesten ikke noe å blogge om lengere. Jeg skal klare det, jeg skal bli bedre til alt. Fra nå av er det ikke noe mer late Bee, men hardarbeidene(haha) Bee. Kommer aldri til å skje, men jeg skal prøve. Jeg håper alle får en fantastisk dag og blogges!

Slenger ut et høst bilde! :)

Snakkes!
 

 • 06.07.2013 kl. 23:27

6.07.13

Hellu!

I dag har jeg vært med Christian og har spilt tennis med vennene hans, koselig det altså! Etter vi spilte tennis dro jeg hjem til Christian og spiste grillmat og is, nomnom. Har vært en veldig hyggelig uke detta då og skal bli mer hyggelig når jeg skal finne på noe med venniner også!  Jeg skal finne på noe med min verdens beste vennine snart, og gleder meg noe sinnsykt! Hun reiser til London den 10, så får ikke sett henne på drit lenge, huff. Håper alle har hatt en fin sommer hittil!

Hva har dere gjort? 

 • 05.07.2013 kl. 12:34

Good morning

Heei!

Jeg sto opp for en time siden og jeg har ikke spesielle planer i dag, men har tenkt til å trene for det er jo sol på Jessheim! Det er sjeldent at man ser, neida. Trenger å trene siden jeg har ikke trent på lenge og det nesten en uke siden jeg løp sist. Planen min for denne sommer er egentlig å få flat mage og det går ikke veldig bra! Jeg er alfor glad i mat og COLA. Jeg klarer ikke å slutte med å drikke cola, men jeg har skjerpet meg og jeg har faktisk ikke drukket det på 1 uke ellerno. Pappa har liksom kjøpt tonevis av cola og det er veldig irrriterende. Men, jeg merker at huden blir mye renere når jeg drikker vann! Jeg håper jeg klarer målet mitt! Vi snakkes!


// Frokosten min, eller en del av den! Har tenkt til å steke omelett etterpå før jeg stikker ut å jogger. 

 

Hva skal dere i dag? 

 • 23.06.2013 kl. 17:59

Bursdag

Hello!

Beklager for dårlig blogging, men herregud, det er sommer! Helt utrolig, det har gått utrolig fort og jeg har gledet meg så mye og nå er han allerede her! Skal prøve å blogge så mye jeg kan og alt det der. Jeg har tenkt å svare på spm deres snart så yay. Om 1 time og 30 min skal jeg på bursdag, men jeg ordnet før siden jeg så jævlig treig.. Haha.. Så nå skal jeg slappe av og chillern! Håper alle får en fantastisk ferie!

Hva skal dere idag?? 
 

 • 11.05.2013 kl. 16:58

Jogging

Hellu!

For en time siden var jeg faktisk ute og jogget 4, 5 kilometer! Det er ikke så langt, men herregud jeg ble sliten! Formen min begynner å bli bedre og jeg merka det er 7 minutter. Jeg var bare litt sliten og jeg klarte å løpe ganske langt uten å stoppe. Jeg hadde ikke så mye energi når jeg skulle ut å løpe, men jeg vil bare ut så da tok jeg på løpeskoene og stakk ut! Det var utrolig digg å komme hjem og dusje etterpå! Pluss, dere vet den følelsen etter trening? Den var så digg! Håper alle har hatt en fin lørdag da!

Hva har dere gjort i dag? 
 

 • 10.05.2013 kl. 21:12

Fredag

Heii!

Herregud, i dag har det vært en fin dag! Har vært med kjæresten og gått ut, vel rett og slett koselig dag! Vi gjorde egentlig ikke så mye, men vi snakket, så på film, gikk tur og vel det vanlig. Skal til han imorgen også, blir kos det! Håper alle har hatt en fin langhelg til videre og håper den forsetter. Skal bli bedre til å blogge og det skal jeg prøve å love, haha. Vi snakkes!

//Outfiten min i dag :)

 

Hva syntes dere? 
 

 • 09.05.2013 kl. 11:24

God morgen

HeiHei!

God morgen mine fantastiske lesere! Det er så digg å ikke tenke på skolen og herregud ubeskrivelig! I dag skal jeg faktisk ut og se på Spring Breakers med kjæresten, en date.. Så jupp, det er vår første date og jeg håper virkelig det blir en uforglemlig dag på en positiv side. Gleder meg utrolig mye og jeg håper filmen er bra.. Jeg har hvertfall planlagt å være med han hele dagen i dag bare hvis han orker da, haha. Jeg har tenkt til å lage 5 facts about me video enten det eller "Get ready with me:  First Date". Vi får se hva jeg for til!


// Sliten Bee.. 

Hva skal dere i dag?

 • 08.05.2013 kl. 23:20

Bored

Hello!

Herregud, jeg får seriøs ikke til å sove.. Åh.. Kjeder meg utrolig mye og har skikkelig lite å gjøre, har faktisk tenkt til å nerde thai-filmer. Wihu. Hva er det folk driver med da? Håper jeg ikke er den eneste som kjeder meg utrolig mye. Kjæresten min, la seg for 1 time siden så har ingen å snakke med.. Neida, har selvfølgelig venner da, men haha.. Too tired.. Haha.. Haha.. Jeg tror jeg redigere bilder på photoshop for å drepe litt av kjedsomheten. Lol. 


// Webcam - redigert på photoshop cs4 - No makeup.. 

Hva driver dere med? 

 • 08.05.2013 kl. 15:13

Langhelg!

Hello!

Herregud, så digg med langhelg! Vel, jeg har da sittet og gumlet i meg vannmeloner og skal legge meg straks. Er utrolig sliten og ahhh... Jeg har hatt 2 presentasjoner og 1 matteprøve denne uken, så fryktelig stress. Presentasjonene fikk jeg 4/5 og 5 på og håper jeg får 4 i matte. De fleste karakterene er satt så jeg håper jeg får få 3´ere i år. Håper virkelig jeg får over 4 i snitt i år siden jeg fikk 4 ifjor.. Isåfall, håper alle får en fantastisk helg!

Hva skal dere idag?
 

 • 26.04.2013 kl. 21:06

Hei

Jeg har en helvete uke og hvis jeg ikke blogger og dere ikke vil lese den mer så værsegod.
Ikke alle har tid til å blogge og jeg har ikke humør til det en gang. Jeg er bare drit lei meg og sliten og
massingen om å blogge og lage videoblogge gjør det verre.  

 • 21.04.2013 kl. 14:48

OUT

Hello!

Vel, klokken 15 00 stikker jeg til håndballkamp for å se laget mitt spille og håper på det beste! Etter det drar jeg
til nordbytjernet og chillern. Det er ganske mange av dere som spør meg om "typen/kjæresten" min og guurrl.
Åltså litt for personlig kanskje? Jeg skifter temaet til været og herregud utrolig fint vær ute, CHILL. Haha.

En ting til, angående video, det kommer dessverre ikke en ny video når dere maser sånn. Jeg prøver så godt jeg kan
og det skal egentilig mye til å lage en video. Det viktigste med å lage en video er motivasjon og det har jeg dessverre
ikke i øyeblikket tanken på skole, idrett og etc. Jeg prøver det beste jeg kan og om du vil ha oppdatering så er det bare
å følge meg på instragram.  (beezy2112) Håper alle har hatt en fantastisk helg!


//kleint. 

 

Hva skal dere idag? 

 • 19.04.2013 kl. 15:59

Helg

HEEI!

Herregud, beklager for alt. Jeg har ikke blogget på million år og det er ikke meningen å få dere til å vente på en ny
innlegg hverdag. Jeg skal prøve å blogge mye bedre, men jeg går i 10´ende og det er ganske stress med fremføringer etc.
Ikke bare det jeg har idrett(håndball) og andre ting å bekymre meg over. Da kommer bloggen sist og videolaging. Jeg prøver min
beste og det lover jeg dere.

Håper alle får en mye bedre og lysere dag ikke minst. Det er helg og kos dere med det dere skal og ha en bra start på helga!

 

God helg! 

 • 02.04.2013 kl. 17:15

Gått 9 kilometer

Hello!

Herregud, idag gikk jeg faktisk ut for å jogge men jeg gikk istedenfor? Wutt. Ja, jeg har gått 9 kilometer og
omg liksom. Jeg gikk rundt tjernet med en skikkelig hyggelig fyr og vi drev å snakka, damn koselig! Hahha,
jeg lo for det meste av samtalene våres, men jah. Fyfader, det var digg å være ute og nyte hva naturen har å by på.. HAHA, hva faen
Bee. Men, hva har dere gjort idag?  


Hva har dere gjort idag da?


 

 • 31.03.2013 kl. 20:51

5 kilometer

Hello!

Herregud, idag jogga jeg faktisk og det er helt sjukt, liksom jeg? Jeg som sitter inne heletida og gjør ingenting!
Jeg skjerpet meg og tok på meg løpeskoene og gikk ut og løp! Eller halve veien jogget jeg og halve gikk jeg, men
forsatt stolt av meg selv.  39 minutter og 11 sek, jeg løp bedre enn pappa. YES! Hahaha, første gang jeg trener i 
påsken.. Wow.. Har dere jogget i de siste da? 

Hva har dere gjort idag da?
 

 • 31.03.2013 kl. 14:26

Meg for en stund siden!

Hello!

Jeg driver å redigere enda en video for dere! Men, ja. Jeg drev å så gjennom bilder også fant jeg dette bildet for et
halvt eller mer en det år siden!  Herregud, jeg har ikke forandret meg og er meg selv heletiden, eller for 3 år siden var
jeg seff tynnere enn jeg er nå, men holyfuck.. Nothing changed..
wow.. 
 

 • 24.03.2013 kl. 14:47

Bestevennina mi er på youtube!

Hello!

Sorry dårlig for dårlig blogging, men jeg har serr ikke noe motivasjon til å blogge osv. Dessuten er det påskeferie
og jeg trenger virkelig å slappe av. Jeg har hatt besøk av hun skjønnheten her for to dager siden og det var fantastisk! Dere
finner henne på youtube! Jeg redigere forresten en video for dere som kommer ut snart!

Besøk bloggen hennes!

 • 10.03.2013 kl. 21:51

Natta

Hei!

Vel, jeg har nettopp badet og snakket med bestevennina og er på vei til senge for å sove! Kjempe sliten og trøtt.
Skole imorra og lekser som må gjøres ferdig og osv. Jeg er super sliten og helt "utørka", påske kom fortere! Tror jeg
skal holde meg unna facebook en hel uke, jeg må prøve ihvertfall! Skolen er utrolig viktig og jeg må prioritere den ovenfor
facebook! Det må dere også, husk det! Nå skal jeg drikke ferdig kakaoen og børste tenna og tilslutt, SOVE! Natta!

Kakao med fløte, namnam!


snakke i telefonen med bestevennina mi liks.. 

 

Natta og sov godt!

 

 • 10.03.2013 kl. 15:11

My bestfriend pink sweater


// Redigert på picmonkey 

 

 • 10.03.2013 kl. 14:53

Milkshake heaven

Hello!

Igår lagde jeg en fantastisk milkshake og herregud det smakte fantastisk! Litt klumete, men det fikk helt fint!
Om du vil ha en video så er det bare å spørre og forresten jeg redigerer en video for dere. Gled dere! Etterpå
skal jeg gjøre lekser om jeg orker, haha. Men, jeg må siden jeg har en tidslinje som skal gjøres ferdig! Vi blogges!


Ikke redigert


Ikke redigert 

 

Hva har du gjort idag da? 

 

 • 08.03.2013 kl. 22:18

Just a normal weekend

Hello!

Obs, I did it again I forgot to blog.. Haha, vel jeg hatt en veldig travelt uke, sånn skikkkelig! Igår hadde jeg en hardcore
trening, sikkert vanlig for de fleste men herregud jeg døde. Måtte gå hjem i mørket alene og det var drit kaldt og hele pakka.
Også hadde vi massevis av lekser og prøver.. Selvom jeg aldri gjorde lekser, stressa jeg som helvette. Haha, imorgen blir det
slappings og chillern. Kommer til å lage en video 10 ting jeg hater video!  Når jeg får ti og selvfølgelig har jeg tid. Får en tulling
jeg er. Men det var utrolig deilig å trene igår og selvom det var ganske hardt, men det var verdt det. Igjen, sugde jeg å holde meg
sunt når det gjelder mat. Idag, spiste jeg faenma sjokolade is, sjokolade og pudding til middag. Jeg må virkelig skjerpe meg..
Håper alle får en fantastisk helg og kos dere!


// Treningsoutfiten min, fyfaen så fresh.. Hva skal du gjøre i helga?? 

 

 • 05.03.2013 kl. 17:10

Dårlig blogger

Hello!

Jupp, jeg har vært en dårlig blogger. Men, herregud. Vi har hatt utrolig mye lekser i de siste og jeg må brette
opp armene fordi jeg har ganske mange anmerkninger og det er ikke bra! Jeg står i fare med å få nedsatt og jeg har
vært ganske dårlig på skolen, det her er siste året mitt og jeg må virkelig jobbe for det! Ungdomskolen er no dritt, men
jeg må gjøre all jobben for min egen beste. Min fremtid og ikke andres! Husk det folkens, du må jobbe for å få noe.. Blogges!

Hva har dere gjort idag da? 
 

 • 04.03.2013 kl. 17:18

Tired

Hello!

Jeg blogger fra Ipaden min så det er ikke så veldig spennende, beklager. Men, jeg er drit sliten så jeg orker ikke å blogge eller lager videoer og jeg virkelig håper at dere forstår.. Det er en info bare sånn dere vet hva som foregår..

 • 02.03.2013 kl. 12:05

Lørdagen

Hello!

Idag får jeg besøk av min allerbestevennine, Ana! Vi skal storkose oss og klikker mentalt som vi alltid gjør! Hun kommer
til meg om par timer tror jeg, skal så slappe av. Ikveld har jeg tenkt å gjøre lekser, fordi jeg må sette meg sammen og bryr
meg om skolen også! Idag har jeg bare tatt på meg chill-klærne som får meg til å føle meg komfortabelt! Jeg håper får en
fantastisk helg!

// Tatt idag, outfiten min

Hva skal dere idag da? 
 

 • 25.02.2013 kl. 22:54

Natta om 20 min!

HeiHei!

Nettopp hoppet ut av dusjen, herregud føles utrolig digg. Det gjenstår det bare å føne håret, men halve huset hos meg
har lagt seg, og vil ikke vekke dem. Snille meg, vil egentidlig irriterer dem ,men jeg er snill jeg. Håret mitt tørker ganske fort så
det går sikkert fint. Har tenkt å flette det så jeg får bølgete/krøllete hår til imorgen! Elsker dere fans og håper dere sover god!

// Webcam er alltid gøy!

Natta!
 

 • 25.02.2013 kl. 22:22

Travelt!

Hei!

Beklager for at jeg glemte å blogge idag, har ikke hatt tid. Håndballtrening og lekser.. Idag sluttet jeg kl 14 10, men snakket
med bestevennina mi så jeg kom litt seint hjem. Da jeg kom hjem lagde jeg noe mat og stakk til håndballtreninga og kom hjem veldig
sent.. Jeg har akkurat blitt ferdig med samfunnsfag leksen og nå skal jeg hoppe i dusjen, vi blogges imorgen!

// Webcam.. kvaltitet,, 
 

 • 24.02.2013 kl. 13:09

Breakfast

Hello!

Nei! Det er søndag, jeg hater søndager fordi det er mandag imorgen! Det vil si at det er skole, og jeg vil ikke på skole, jeg er sliten..
Orker ikke skole, det er så mye stress og jeg dør.. Vi har masse fremføringer, prøver og etc, jeg kommer til å dø. Neida, men det blir
en slitsom uke og snart er det påskeferie, joho.. Men, vi  blogges og ha en fin dag!

// Redigert på photoshop 

 

Hva skal dere idag?


 

 • 23.02.2013 kl. 20:58

Kino med beste!

Hello!

Om noen minutter skal jeg på kino med bestevennina mi og vi skal se Hans og Gretel - Witch Hunters ellerno!
Gleder meg, vi skal kose oss og chillern som vi alltid gjør! Jeg har alltid lyst å se filmen så vi skal kose oss!

Snakkes!
 

 • 22.02.2013 kl. 22:18

Bilder fra igår • 22.02.2013 kl. 21:58

Yesterday

Hello!

Herregud, tusen takk for de gode tilbake meldingene fra videoen som ble lagt ut igår! Utrolig mange som har sett den, helt utrolig!
Over 60 personer som har likt den og 400+ som har sett den. Tusen takk enda en gang. Jeg er utrolig glad at det er så mange av
dere som støtter meg, helt ubeskrivelig følelse! Det morsomste er at det er faktisk en del gutter som ser på videoene mine og har
kommentert osv. Fikk en mld på facebook fra en gutt idag tidlig, omg, bærsja litt på meg, hoho.  Blogges!


 

 • 20.02.2013 kl. 22:48

Just a normal day

Hei!

Glemte å blogge, beklager så virkelig. Men, det var jo en video som kom ut da. Jeg håper dere syntes jeg
har vært en flink blogger osv. Har jo lastet en del videoer til dere, men jeg mangler forsatt en del. Har lovt mange
at jeg skal filme ditt og datt, men får aldri tid til det. Husk at å filme tar tid, men å redigere videoen tar mye lengere enn det
dere tror..

Nå skal jeg bare chillern. Se på thai serier osv, slappe av og "tenke" på crushen min hihi... Håper alle har hatt en fin dag!

// Klumpen <3, beklager at jeg gjorde "the duckface".. 


// I love u ^^


// Klumpen.. My bestfriend.. He´s there for  me when I need him the most when someone else supposed too.. 


 Hva har dere gjort idag? 

 • 19.02.2013 kl. 21:29

Chillin with my boyfriend • 19.02.2013 kl. 17:47

Just chillinh..

Hallo!

Idag har det vært utrolig chill dag pga været. Fantatisk vær idag, solskinn og ikke eneste sky i det himmelen.. Men, 
allikevel kjedet jeg meg utrolig mye, haha.. Jeg fikk jo filmet " Whats in my makeup bag" da, så den kommer snart ut
håper jeg..  Jeg har også vært i garasjen og funent fram en del ting som jeg hadde glemt! Jeg fant igjen laderen min! Yey!
Jeg håper alle har hatt en fin vinterferie :)


// Smile for the good weather!

 

Hva har dere gjort idag? 


 

 • 19.02.2013 kl. 00:05

I was too lazy

Hello!

Jupp, jeg var for lat til å blogge idag.. Beklager så mye.. Dagen min har ikke vært så interessant uansett. Det eneste høydepunkte
idag var at jeg passet på våres gammel nabo´s barn og tjente 200kr.. Og, vent! Jeg så det nyeste episoden av The Walking Dead.
Favoritt programmet mitt noe sinde, anbefale å sjekke ut serien.. Om du ikke liker zombier så burde du se på trailern først, hoho..
Jeg skal prøve å blogge mer "idag", siden klokken er jo 00:04.. Vi snakkes!

// Redigert på picmonkey.com
 

 

 • 17.02.2013 kl. 14:04

Film kos!

HeiHei!

Vel, å filme my morning routinen gikk rett i dasen, så jeg skal prøve imorgen også! Jaja, men drit i det! Herregud,
jeg skal nerde disney filmer, savner så sinsykt mye.. Spesielt Den lille Havfruen, både den første og den siste..  Elsker
Ariel utrolig mye, min absolutt favoritt disney prinsesse.. Vi snakkes!Din favoritt disney-prinesse? 

 • 17.02.2013 kl. 10:11

Breakfast

Hellu!

Nå har jeg laget frokost til meg selv og skal slappe av litt i gran, tenkte på å se filmer og kose meg med salat ellerno.. Hjalp mamma
med å lage mat istad, stolt. Thailandsk "makrellsalat", det er blandet chilli, grønnsaker og etc. Siden jeg er en thailender, elsker jeg å
få noe sterkt til frokost, hihi..  Man skal egentidlig spise det med ris, men siden jeg skal være fit, spiser jeg det med salat istedenfor..

Snart kommer det en konkurranse, der du kan vinne 3 piercinger så følg med på bloggen! Forresten, jeg skal filme My everyday 
morning routine snart, så da blir det en video for dere.  Håper alle forsatt har en fin helg!


// redigert på photoshop cs4

 

Hva skal dere idag?

 • 17.02.2013 kl. 00:26

Heaven

Hello!

Nå sitter jeg med kakao og skal kose meg med en film, for en fantastisk lørdag. Imorgen har jeg tenkt til å filme my morning
routine, siden det skjer ikke noe spesielt imorra så why not? Som dere ser har jeg byttet design og det er IKKE laget av meg, men
jeg har fikset litt på den osv. Elsker designet, om du vil vite hvem som har laget står det på sidebaren nederst! Anbefale og sjekke ut
bloggen hennes!

Jeg håper alle får en fantastisk helg og koser dere så mye med det dere skal! Forresten, tusen takk til de som har added meg på
facebook og snakket med meg osv. Varmer utrolig mye, om du vil adde meg heter Bee Wongsrichai, men det er ikke alltid jeg
svarer.. Hihi.. God helg, alle sammen ^^ 
// Bildene er redigert på Photoshop CS4

Hva skal dere i vinterferien da? 

 • 16.02.2013 kl. 19:55

Sjilern

HeiHei!

Ja, endelig er det helg, på tide å slappe av. Jeg har ikke gjort noe spennede idag, har ryddet litt og slappern..
Skal lese og begynne å trene for real, få flat mage og litt muskler.. Vent, ikke bare det men kontist også!  Jeg skal trene til 
sommern og jeg håper på det beste! Blir med meg og trene, og få en sommerkropp du alltid ønsker deg, jeg skal klare det
og det skal du også, hvis DU vil!  Vi blogges!


// Sjilern!

 

Hva har du gjort i dag?

 • 27.01.2013 kl. 12:01

Håndballkamp next

HoiHoi!

 

Vel, under 2 timer skal jeg til oppvarming til håndballkampen på Jessheim hallen.. Kampen våres starter kl 15 20, om noen av 
dere lurer på det. Vi skal spille mot Nesodden, jeg håper på det beste! Jeg skal da pakke bagen min, spise og gå til hallen om
under 1 time, jeg bruker ganske lang tid på å gå forresten! Peace out!


// Dårlig kvalitet I know.. 

 

 • 22.01.2013 kl. 19:13

Everyday Night Routine

 • 19.01.2013 kl. 19:43

Skal redigere en video for dere!

Ello!

Obs, glemte å oppdatere dere igjen, men jaja. Var med mine to allerbestevennine idag, fantastisk!
Mhm, jeg skal da redigere en video for dere snart, men jeg skal bare drukne meg selv med The Vampires
Diaries, love it. Har blitt utrolig hekta, klarer ikke å stoppe... Hoho, jeg skal kose meg og jeg håper dere også gjør det, god helg!


//Dårlig kvalitet, beklager ass! 

 • 17.01.2013 kl. 16:13

Trening

Hei!

Skal på håndballtrening nå, så vi snakkes! Beklager for utrolig dårlig blogging, virkelig!

....
 

 • 14.01.2013 kl. 16:16

Så kaldt!

Hei!

 

Herregud, så kaldt det var da. Da skal jeg stikke om noe få minutter, skal på håndballtrening oog chillern..lol..
Utrolig sliten, herregud. Etter det skal jeg gjøre lekser og lekser.. LEKSER, hater lekser. Mehhe. Jeg skal bli bedre til
å blogge, jeg lover. Det er bare det at jeg ikke har hatt så høyt "motivitasjon" nivå? Haha, lol. Må stikke, snakkes!

//Dårlig kvalitet beklager!
 

 • 12.01.2013 kl. 19:57

En vanlig lørdagskveld hos Bee

Hei!

Skal stikke snart for å se på Indiana Jones  og drikke opp te´en min og slappe av. Utrolig sliten og trøtt..
Skal gjøre lekser og filme en video kanskje, fordi den andre sletta jeg, obs..  Jeg håper alle får en fantastisk helg
og kos dere!
 God helg!

 • 11.01.2013 kl. 18:09

Jeg suger til å blogge

Heii!

Obs, I did again I forgot to blog.. 
Ja, igjen har jeg vært utrolig dårlig til blogge.. Beklager og blahblah.. Skal skjerpe og det lover jeg! Skal
forresten redigere en video til dere, BB creams omtale! En etterspurt video, btw. Utrolig seint, menmen. Var 
på håndballtrening igår og herregud, jeg døde. Utrolig stål.. Men, det går over snart... Skal nede å spise nå,
snakkes!


//Hemma meg, ble tatt nå istad... hoho
 

 • 08.01.2013 kl. 21:13

Helgens høydepunkt

HeiHei!

Beklager for dårlig blogging og blahblah.. Skal skjerpe meg, skal begynne å trene og starte på håndball igjen.. 
Trenger å trene bort masse fett, skal ha en fit sommerkropp og skal klare det på 4 måneder! Håper jeg hvertfall!
Så i helga var jeg hos bestevennina mi og vi var på starbucks, digg! Jeg mente at det var høydepunktet i helga liks.
Var ikke bare med henne, var med Lise M og Veronica også, kjempe koselig! Lover å bli bedre til å blogge, lover!


//Dama boma på navnet mitt, det gjør vel alle.. 


//Cecilie min allerbestevennine! fyfaen så stygt bilde, men fuck that shit.. 

 

Hva har dere gjort da?
 

 • 03.01.2013 kl. 20:50

Ny video på vei!


//Redigert på Imovie

 • 03.01.2013 kl. 19:21

Anonym kommentar

Hei!

 

Nå er jeg veldig forbanna eller irritert.. Jeg fikk en kommentar fra en anonym person som ikke tørr å si navnet sitt... Altså dette;Okei, nå har jeg tenkt å svare på kommentarem "hennes/hans"

1. "Du er ikke akkurat så langt i fra de som er 9 og 10 år, så ikke snakk så høyt om det.."

Altså, jeg vet ikke om du har fått med deg dette, men jeg er 16 år.. Jeg er 6-7 år eldre enn dem, så etter min menning så er det
langt unna, så jeg kan snakke så høyt jeg VIL, fordi de er bare barn og jeg er tenåring som kan ha sex, ikke at det er noe å skryte
over, men jeg er så si snart voksen.. 

2. "Og en ting, hvorfor hermer du sykt etter Hilde C"

Øh? Hermer etter Hilde? Kommer du fra Narnia? Altså, du kjenner meg ikke, du har kun sett videoene mine... Jeg elsker Hilde, 
men å hermer etter henne er ikke noe for meg. Jeg er meg selv og jeg ble født sånn.
Om jeg irriterer meg over noe sånt, behøver jeg ikke å herme etter henne. 100% av det du skriver består jo bare 
av dritt. Finn noe bedre å gjøre.. Ville aldri gått så langt, men det var for drøyt.  

 

 

 

Ha en fin dag :) 

 • 01.01.2013 kl. 21:22

Ny video på vei! • 31.12.2012 kl. 18:27

Happy New Year


//Redigert på photoshop cs4


...

 • 06.12.2012 kl. 14:58

Pakker til Spania!

Hei!

Imorgen drar jeg til Spania, så vet ikke om jeg kommer til å blogge framover. Skal prøve! Beklager for så dårlig blogging osv!


//haha

 

Snakkes
 

 • 01.12.2012 kl. 10:08

1. Desember!

Hello, søtinger!

 

Har nettopp stått opp så jeg er litt sånn hemma og forskjøla. I dag må jeg rydde siden det er ikke lenge til jeg drar
til Spania, den 8. desember. Jeg må også rydde rommet mitt og gjøre masse lekser, æsj. Men, idag kommer
det en video, så gled dere! Deres planer? 

 • 30.11.2012 kl. 16:39

Desember soonn!

HeiHei!

Jeg elsker dessember .. Blogger imorgen, men jeg har en muntlig prøve på tirsdag så jeg kan dessverre ikke blogge
så mye. Beklager!  //Love u fans!

 • 27.11.2012 kl. 20:57

Video: 10 ting som irriterer meg pt.2

 • 27.11.2012 kl. 18:23

HeyHey • 26.11.2012 kl. 20:38

Diamonds

 • 23.11.2012 kl. 20:48

Web Love- Karine Rognholdt, min gode venn

 
 • 23.11.2012 kl. 20:13

Chill

HeiHei!

Vel det er HELG! Herregud så deilig. Sitter hjemme kose meg med Karine, en god vennine av meg. Vi 
har hatt mattetentamen forbedrelse heledagen, hvis jeg skal være ærlig så har jeg ikke gjort en dritt. Orket ikke. Var
for sliten, mehe. Etter den lange dritt dagen dro vi hjem til og koste hos med mat og TheWalkingDead.  //Bildene er tatt av Loten (Karoline) <3

 • 15.11.2012 kl. 14:55

Skole Skole Skole

Hallu!


Sliten, sliten og sliten er jeg! Herregud, har vært syk så skal ikke sitte foran pcen 24/7. Skal prøve å lage en ny
video idag, tror det blir en If all my makeup disapeard. Denne videoen har blitt etterspurt utrolig lenge, så jah.. 
Skal hjelpe mamma med å rulle vårruller, asian shit, så ikke spør, mehe.. Beklager at jeg har vært utrolig dårlig til å lage videoer i de siste,
men AHH, jeg er sliten. Og LAT.  Snakkes..
 

Hvordan har dagen deres vært?
 

 • 12.11.2012 kl. 19:02

"Tattoo" og Onepiece

Hallu!

Jeg beklager for at jeg ikke har blogget idag eller lage en ny video, men er utrolig sliten.. Skal legge meg snart, ja det er
ganske tidlig, men klarer ikke å være våken, mehe.. I så fall må jeg bare vise dere denne "tatoveringen" jeg har tegnet på hånd-
leddet mitt, er utrolig fornøyd med den. UTROLIG!  


"Never give up", elsker den! Hva syntes dere? 

Siden jeg ikke gidder å gjøre en dritt, pleier jeg å gå i onepiecen min, utrolig behagelig og deilig.. NOMNOM. Sover faktisk med det hver kveld. 
Herregud, det er så digg...


//Brun og greier.. haha.. 

Hva har du gjort i dag? 
 

 • 11.11.2012 kl. 15:06

Byebye, see u about 2 hours or something

Hello!

 

Nå stikker jeg å legge meg, mehe. Sliten, kommer sikkert til å lage en ny video blogg i dag, hvis jeg orker!
Blogges. 
//Brutern ville være med ...

 

Blogges!

 • 11.11.2012 kl. 14:41

Håndballkamp

Hallo!

Kom hjem fra en håndballkamp for 1time og 30min siden, herregud så sliten jeg er! Jeg ble sluppet av på
Nordby Ungdomskole og gikk hjem resten, cirka 3 km fra meg til Nordby. Utrolig deilig å gå hjem, jeg mener det. Det var stille, i
kke så mange mennesker osv.. Vi tapte kampen, men det går bra man kan ikke alltid vinne. Stillingen ble 26-17..
Jeg skårte ikke, men det kommer flere kamper, så jah..  Vi blogges, er utrolig sliten :/


// Gikk hjem bare i shorts siden jeg var så lat og gadd ikke å ta på tightsen, mehe. Gjett om folk glodde a.. 


// Fantastisk vær må jeg si..


// Fordi nummer 18 er best... meheh

 

Hva har dere gjort i dag?

 • 09.11.2012 kl. 21:38

Bursdag

Hello!

Har nettopp vært på bursdagparty hos bestevennina mi, er drit sliten. Skal legge meg snart, hihi. Jeg tok
photoshoot med bestevenninene mine, og redigert par bilder. Vi tok bildene ute, vakke så kaldt, men varmt var det ikke!
Lise Marie, bursdagsbarna, ble ikke fornøyd med bildene så jeg kan dessverre ikke legge bildene ut av henne. Jeg
legger ut par bilder av meg og Cecilie, liksom. Hva har dere gjort i dag?  


// Redigert på picmonkey


// Redigert på picmonkey og photoshop


//Hemma arm


// Pene Cecilie!


// Ekke hu pen? Jo, det er hu!


// Fordi jeg er kul!

 

Hva har dere gjort i dag? 

 • 04.11.2012 kl. 13:04

ÅRNES SOON

Hallu!

Idag skal jeg til Årnes med bestevennina mi, hvorfor vi drar dit er fordi vi skal se på en håndballkamp til
kompisene våres. Eller kompis og kompis.. Hard to explain.. Jeg skal hvertfall møte vennina mi på Jessheim også
tar vi buss til Årnes eller noe. Snakkes.


// Normal, faktisk.

Blogges!
 

 • 03.11.2012 kl. 19:47

Tired of love

Sliten,lei,forvirret og nei.. 


 • 03.11.2012 kl. 16:40

Film kos

Hei!

Har nettopp irritert pappa over 10 minutter med å si PAPPAPAPPAFARfARFARDADDYDADYY, haha. Det var awsome!
Jeg skal se mange filmer nå, siden jeg er foreveralone, liksom! Vi snakkes, bye!


elsker webcam liksom..
 

 • 02.11.2012 kl. 18:50

Cinema next!

Hallu!


Skal på kino om noen timer med en veldig god venn av meg og to søte gutter! ahha.. Vi skal da se Paranormal Activity 4, kommer
til å dø, haha. Vil forsatt se den da. Snakkes!
Hahha, EPIC

 • 02.11.2012 kl. 18:42

I love u • 01.11.2012 kl. 13:07

sliten

Haha

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no