hits
  • 20.01.2014 kl. 19:45

Skolen, trening og chill

Heelly!

Føler at jeg glemmer å blogge veldig ofte, hoho. Men, det er ikke noe spesielt å blogge om utenom skole, trening, sliten, krangling og blahblah. Det er ikke noe spennende å blogge om, men jeg skal prøve mitt beste å finne på noe kreativt ellerno. Dagene mine har vært ganske simple og litt dramatisk til tider, men det oppstår jo hos alle. Det er selvfølgelig skole, trening(3-5 ganger i uka) og alenetid(Special Victim Unit) eller vennertid også da. Jeg har følt meg bedre om dere lurer på det, ikke det med kjærlighetssorg shitet(ikke noe spesiell å sorge over), men jeg føler meg generelt bare litt bedre.. Jeg håper alle får en fin uke videre og snakkes!

Genseren er fra Ebay

Hvordan har dere det? 
 

  • 14.01.2014 kl. 18:27

Cold outside but spring inside

Hello!

Skulle bare fortelle dere at jeg er helt forelsket i denne toppen fra bikbok med cardiganen fra H&M sammen! Jeg kjøpte den forrige uke tror jeg og bikbok har kommet med nye klær og jeg må bare si at jeg er helt forelsket. Jeg har blitt skikkelig shopholiker og har kjøpt veldig mye klær i de siste, men jeg har ikke vist dem til dere da.. Jaja.. Haha.. Har faktisk bestilt noe fra nettet og gleder meg masse når de er hjemme hos meg! Flere enn meg som har brent tusener på klær? 

Hva syntes dere?
 

  • 14.01.2014 kl. 18:17

Dagen i dag

Hello!

I dag har det vært en grei dag og jeg har faktisk vært hos optikern og fikk sjekket synet mitt. Jeg har - 4.00 og -4.25 nå, huff, men fikk endelig de riktige linsene! Jeg har gått med dårlig syn utrolig lenge og det er  veldig deilig å "se" igjen. Dagen min har bestått av at jeg og bestevennina mi gikk til bk for å kjøpe favoritt isen vår, BKool, og deretter tatt solarium. Nå tenker dere sikkert, hvorfor tar du solarium? Hahah, ja, jeg er brun fra før av, men jeg er egentlig blek forhold til ekte thailendere.. Huden typen min blir brun/grå aktig når vinteren er her, så syntes det hadde vært deilig om jeg fikk tilbake brunfargen. Håper alle har hatt en fin dag :)

Hvordan har dagen deres vært? 
 

  • 13.01.2014 kl. 14:43

Kaldt

Hei! 

I dag endte jeg opp med å være hjemme på grunn av magesmerter. Jeg har trent litt for mye i de siste som kan være grunnen hvorfor jeg har smerter i kroppen i de siste. Jeg skal prøve å ikke overtrene fordi jeg må innrømme at det er faktisk ganske gøy nå, har blitt hekta eller litt kanskje. Det er utrolig kaldt å gå dit nå da, og herregud det var - 20 i dag morres.. Jeg trodde jeg døde ellerno, innvendig. Til og med bikkja gadd ikke gå lengere enn 10 sec.. Haha. Men, det blir en rolig mandag for meg før jeg skal tilbake til skolebenken i morgen.. Ha en fin dag :)
// bildet ble tatt igår.. redigert på picmonkey

Hvordan er dagen din hittil? 
 

  • 11.01.2014 kl. 16:32

New clothes


Basic cardigan fra H&M 199kr ? Top fra bikbok 179 kr ? Hollister hettegenser fra Ebay 289 kr (salg 50%) 

  • 11.01.2014 kl. 15:51

Rolig helg

Hellu!

Jeg føler at lørdager for meg har blitt rolige og avslappende i de siste, og mer som tenkedager. Kun meg og musikk alene.. Ganske deilig sånn egentlig, men herregud.. Jeg er ikke alltid alene da selv om det ser ut som jeg er det. Det er bare jeg som liker å være alene til tider og føler at jeg bruker så mye tid på andre, men ikke på meg selv. Jeg har forresten blitt litt hekta på American Horror Story sesong 3, anbefales til alle sammen.. Prøver å unngå å se på serier fordi jeg hater å være hekta. Haha, men håper alle får en god helg!

Hva har dere gjort hittil? 

 

  • 11.01.2014 kl. 14:58

Bee Wongsrichai

Hello!

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har skrevet om meg selv, men jeg tenkte å gjøre det igjen. Det er ganske mange av dere som lurer på en del ting om meg og da tenkte jeg å skrive litt om meg selv. Jeg håper at dere får svar på det dere lurer på. 

1. Meg - Jeg heter Phimonphan Wongsrichai, kallenavnet mitt er Bee. Jeg liker best å bli kalt Bee, men om dere har lyst å kalle meg Phimonphan så kan dere gjøre det. Jeg er fra Thailand og var født i 1996. Jeg har bursdag den 21 desember, og det vil si at jeg er 17 år. Jeg er rundt 164 høy og har brunt hår. Jeg har bodd i Norge i snart 10 år og kan snakke thai,dansk,norsk,engelsk og litt spansk. Jeg er 100% thai. Stefaren min som er dansk, ser jeg som min egen far fordi han har oppdratt meg siden jeg var liten. Det forvirrer dere ganske mye, men min biologiske far bor i Thailand, jeg ser han selvfølgelig som min far, men ikke på den måten. Komplisert, jeg vet. Jeg har tre brødre og en hund. Jeg går på Jessheim Videregående og går med 97´er, så jeg har aldri sett meg selv som en 96´er. Jeg ble født ganske sent, men grunnen hvorfor jeg går med 97´er vet jeg faktsik ikke selv. Foreldrene mine var de som bestemte det. 

2. Følsom - Jeg har alltid vært en følsom person. Jeg tar for det meste alt ting nær meg og gråter ganske mye. Jeg overtenker veldig mye og gjør ting verre. Jeg er redd for det meste, egentlig alt som har med følelser å gjøre. Jeg tenker for mye om alt og ingenting og prøver alt jeg kan å la være. Jeg tar meg mest nær av ting som blir sagt om meg av de nærmeste.. Jeg bryr egentlig ikke så mye hva andre(fremmende) har å si om meg negativt. Jeg bryr meg veldig om folk jeg elsker, og prøver alt for å vise dem at de betyr veldig mye for meg. 

3. Dårlig temperament - Jeg blir fort ganske fort sur og irritert. Hvis jeg er i dårlig humør så er jeg i virkelig dårlig humør. Det er noe jeg virkelig prøver å jobbe med, siden det ødelegger så mye for meg.

4. Elsker jeg en, så mener jeg det - Jeg, personlig, har vært forelsket i en del gutter. Når jeg virkelig er forelsket så gir all min oppmeksomhet til den personen. Jeg elsker folk sjelden.. Virkelig sjelden. Har jeg sagt at jeg elsker den person, mener jeg virkelig det. Jeg er en jente som er i mot utroskap fordi min mor har vært der flere ganger, og det er virkelig vondt å se det. Jeg gir ikke slipp på en jeg elsker uansett hvor mye tårer jeg måtte miste, med mindre de sier jeg må og jeg gir meg svar. Når jeg mister følelser for en, mister jeg dem for godt. Uansett hva. Det er bare noe med meg. Jeg gjør veldig mye dumt, men på slutten av dagen mente jeg det aldri. Jeg kunne gjort alt.. Nesten alt.. 

5. Stilen min - Jeg har ganske variert stil, men jeg er virkelig glad i "gutteklær" Jeg er ganske chill og elsker "swag" Hahahha, høres så rart ut. Men, siden jeg er jente er jeg ganske glad i jenteklær også. Jeg kan gå med hettegenser den ene dagen og peplum den neste. Jeg liker å variere på stilen min, ikke konkret sti. Jeg liker å være litt unik og one of a kind. Det vil si at jeg kjører ikke en bestemt stil. 

Har vi noe til felles? 

  • 01.01.2014 kl. 18:42

2014

Hei igjen!

Det er utrolig lenge siden jeg har blogget, men jeg har ikke hatt noe lyst til å gjøre det heller. Har hatt mine perioder og har det enda. Med det mener jeg at jeg har mine personlig problemer som jeg prøver å løse og jeg skal ta hånden på hjertet at, ja.. Jeg har kjærlighetssorg. Det er ikke noe behagelig å ha igjen følelser når forholdet er slutt, og jeg prøver så godt jeg kan å komme meg over det. Jeg skylder ikke på noen som helst, enn meg selv. Livet går vidre og det er nyttår. Noe jeg virkelig trenger og det er utrolig bra for meg fordi det er rett og slett ny start for meg. Jeg har forandret meg, sterkere meg og helt ærlig blitt litt bitch. Jeg er forsatt Bee, den rare som gir faen hva folk syntes om meg. Men, ting skjer for en grunn og det er bare å takle det. TIl alle sammen som går gjennom vonde og harde perioder nå, og jeg vil bare fortelle dere at tiden legmer alle sår fordi jeg føler med dere. Jeg befinner meg i situasjonen.. Men, snart og da mener jeg snart skal jeg si til dere at jeg befant meg i situasjonen.. Jeg håper alle får en fantastisk nyttår og at det blir ett unik, fint og lærerikt år!


Smil uansett hva som skjer.. Har jeg ikke fint tv? hahah :)

Hvordan har 2013 vært for deg? 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no