• 28.01.2015 kl. 23:11

GO-TO MAKEUPLOOK | sminkevideo

  • 18.01.2015 kl. 00:51

Elsk deg selv

Hei!

Jeg vet ikke hvordan jeg skal starte dette, men jeg kan ta dere tilbake til 2008.. Jeg har vært en usikker og veldig sjenert jente som ikke turte å sto opp for meg selv. Jeg ble mobbet, ertet og baksnakket, og jeg visste ikke hvorfor. Folk hadde alltid noe dritt å si om meg, og det gjorde at selvtilliten min var helt på bunn. Jeg husket spesielt at jeg var forelsket i to gutter og det var noen av det teiteste jeg har satt meg ut for. Haha, jeg husket at de ikke likte meg fordi jeg ikke var pen nok, men nå, så bryr jeg meg egentlig ikke så mye lengre. Alle kommentarene, blikkene og drittslengingen gjorde meg til den personen jeg er i dag!

I dag tørr jeg å være 100% meg, og jeg gir blanken f i hva andre ha å si om meg. Det sier mer om dem enn om selveste meg fordi jeg kunne ikke brydd meg mindre. Jeg synes i 2015 så har ikke unge jenter selvtillit lengre, men kjære dere! Dere er vakre på deres egne måter og ikke la noen fortelle dere hva som er riktig og galt. Elsk deg selv for den du er, så lover jeg deg at du gjør deg selv en tjeneste :)
Husk å lev livet ditt som du vil den skal være, og ikke la andre kontrollere eller bestemme over den!


  • 16.01.2015 kl. 10:43

Innkjøpsvideo del 1

Her er det en video av min innkjøpsvideo del 1 og del to kommer mest sannsynlig i løpet av helga! Hvis dere ønsker å se flere videoer så kan dere abonnerer på YOUTUBE- KANALEN min, jeg legger ut videoer en gang i uken eller andre hver uke.  

Hva synes dere om videoen? 

  • 16.01.2015 kl. 10:31

Starten på morgendagen

Hei!

Jeg startet dagen min med forsovelse og tante rød på besøk, perfekt! Ikke nok med det stresset jeg utrolig mye som gjorde at humøret mitt var helt på bunn.. Været er dårlig og alt er egentlig ganske dystert, men jeg prøver å holde humøret oppe. Etter skolen i dag har jeg tenkt å redigere ferdig innkjøpvideoen for dere, så jeg håper virkelig at jeg får det det til. Men, håper alle får en fin fredag og god helg :) 

Hvordan har dagen vært så langt? 

  • 15.01.2015 kl. 10:19

I det siste

Hello folkens!

Siden jeg lovte dere at jeg skulle bli bedre til å blogge så kan jeg egentlig starte i dag, offisielt! Jeg liker å blogge utrolig mye og jeg vet mange av dere leser bloggen min daglig. Jeg skjønner at det kan være plagsom og irriterende når dere titter innom bloggen min så er det to måneds gammel innlegg dere ser hver gang dere er her. Derfor skal jeg oppdatere dere bedre og legge ut youtube-videoene mine! Håper alle får en fin dag :-) 

Hva har dere gjort i det siste? 

  • 06.01.2015 kl. 20:21

NYTT ÅR OG NYE MULIGHETER

Hei, folkens!

Beklager utrolig mye at jeg ikke har oppdatert bloggen på en stund nå og for å være ærlig så har jeg så si glemt bloggen i en stund også! Vi er nå i 2015 og jeg gleder meg utrolig mye å dele hverdagene mine med dere og starter på nytt! Jeg skal bli mye flinkere til å blogg, men jeg er aktiv på YouTube-kanalen min om dere ønsker å se mer av meg! I tillegg til det ønsker jeg alle ett godt nyttår og vi snakkes!

Hvordan var juleferien deres?

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits