hits
 • 23.02.2016 kl. 20:42

Nam

Heellu!

Gjett hvem som har vært en dust å miste bankkortet sitt i byen i dag? Jaa, meg. Men, jaja. Jeg startet dagen min med å dra ut i byen for å spise på egon og det var så deilig! Deretter gikk jeg bare rundt i byen og små shoppet. Jeg kjøpte en vårjakke og en topp i dag, men planlegger å kjøpe litt mer senere. Enten drar vi til Sørlandssenteret eller bare i byen. Hva har dere gjort i dag?

 

 

 • 22.02.2016 kl. 16:35

Cozy mondays

Hei!

Jeg startet dagen med å stå opp kl 0600 siden Daniel skulle på jobb, deretter dro vi hjem til moren hans. Han stakk til jobb med en gang mens jeg gikk på rommet hans og sov. Det har vært en avslappende dag og jeg fikk faktisk filmet en video i dag. Den kommer i løpet av dagen, subscriber her slik du får med deg når videoene kommer før de blir lagt ut på bloggen! Håper alle får en fin dag videre.  

 • 21.02.2016 kl. 16:21

Unwanted pitcures

Hei!

I dag tenkte jeg å dele noen bilder som ikke kommer på bloggen, haha. Det skjer ikke så mye på søndager derfor tenkte jeg å ikke videoblogge i dag. Men det kommer en videoblogg snart fra i går, men nettet er litt treig så det tar litt tid. Håper alle får en fin søndag videre. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 • 20.02.2016 kl. 17:46

// Lørdag

Hello!

 

Jeg startet dagen med å våkne til 7000 abonnenter på YT! Dere aner ikke hvor takknemlig jeg er, tusen takk! Ble så glad at jeg redigerte vlogen min så fort jeg kunne! Deretter dro vi ut og spiste lunsj/frokost. Vi handlet også litt mat og dro hjem etter det. Senere i kveld skal vi se deadpool, blir koselig!

 • 20.02.2016 kl. 12:20

Videblogg: Kristiansand

 • 20.02.2016 kl. 12:01

Endelig er jeg her!

Hei!

Flyturen i går gikk faktisk ganske greit og det eneste som var stress var at det var veldig mange mennesker der. Etter flyturen ble jeg hentet av Daniel og faren hans også dro vi hjem til han. Jeg har videoblogget så det kommer mest sannsynlig snart. Håper alle får en fin start på vinterferien! :)

 

 • 19.02.2016 kl. 11:38

Kristiansand

Hellu!

Etter skolen i dag skal jeg til Kristiansand for å være med Daniel, gleder meg!. Jeg skal være der i 1 uke og noen dager. I tillegg har jeg startet med en videoblogg så den kommer mest sannsynligvis på slutten av dagen eller i morgen. Jeg har også planlagt å filme en del videoer i ferien både med daniel og uten. Vi tenkte å lage challenges eller tags, så det blir artig! Kommer med oppdatering senere i dag. Snakkes. 


Hva skal du i ferien? 

 • 18.02.2016 kl. 20:54

Video // Innkjøpsvideo

 • 17.02.2016 kl. 21:33

Gårsdagens

Hello!

I dag sluttet vi tidlig på skolen fordi vi hadde sånn fagdag, noe som var så deeilig! Jeg dro hjem og sovnet med en gang. Hadde også en liten prat med helsesøsteren om fraværet mitt på skolen og etc, og det var en stor lettelse å få noe ut av hjertet mitt. Har tenkt å lage en video angående diverse temaer som jeg tror hadde hjulpet mange. 

Gårsdagen, det skjedde egentlig ikke så mye. Venninna mi og jeg dro ut for å spise fordi vi hadde en timers fri. I tillegg hadde vi gym, og jeg var jo dårlig og syk så klarte ikke helt å fullføre planen min. Men ellers så var det en grei dag. Håper alle har hatt en fin uke til nå, skal komme med en video snart :- )          

 • 17.02.2016 kl. 10:07

Oppsummering av måneden

Hei igjen folkens!

Jeg skal prøve å bruke eller skrive til dere oftere, i og med at jeg er mest på YOUTUBE. I de siste har jeg faktisk vært syk og har ikke hatt noe energi til å lage videoer eller blogge. Det har skjedd så mye i livet mitt at jeg ikke har lyst til å være på sosiale medier. Familie, kjæreste og små dramaer som bare skjedde på en gang. Ikke nok med det så har jeg vært deprimert eller jeg er fortsatt det, men prøver å bli mer positiv. På skolefronten har jeg ikke vært der 100% og grunnen til det er på grunn av sykdom, og andre grunner. Selvfølgelig skal jeg prøve mitt beste å komme. Håper alle har det bra. 

Hvordan går det med deg? :) 
 

 • 17.02.2016 kl. 09:12

@følg meg på insta

FØLG MEG HER  

 • 17.02.2016 kl. 08:58

VIDEO // Sminkekolleksjonen min 

Husk å subscribe på kanalen min slik at dere kan se videoene mine fortere! Lik videoen og del gjerne! 


 

 • 15.02.2016 kl. 12:43

Selger min fine ballkjole

Hei!

Selger min fine selskapskjole som jeg brukte kun en gang. Den er gull med fine detaljer, og er i str S. Selger den for 800-, inkludert frakt. Send meg gjerne mail om du ønsker å kjøpe den. Mail: phimonphan.wongsrichai@gmail.com

 • 08.02.2016 kl. 21:59

Through my phone

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no