• 25.03.2015 kl. 18:53

PÅSKEKRIM

  • 23.03.2015 kl. 21:34

// Lately

Hei!

Jeg føler at blogging og youtube humøret mitt har vært opp og ned i de siste nå. Grunner til det kan være at jeg ikke er motivert nok og jeg har mye har mye å gjøre og tenke på for tiden. Skolearbeid og jobb tar mye av tiden min, og derfor blir blogging og youtube mindre prioritert. Jeg prøver det beste jeg kan for oppdatere dere, så hvis dere vil se mer av meg gjerne følg meg instagram (beewon) men, håper alle har det bra og vi snakkes :)

//OOTD og kaffedate med mine beste

  • 13.03.2015 kl. 18:30

Oslo

Hei dere!

Jeg har vært i Oslo og omg, som jeg hadde det koselig der! Jeg var der med bestevennina mi og vi var først på Steen og Strøm. Det var god mat der og jeg spiste mine allerførste macroner og de var utrolig gode! Vi fikk shoppet også så jeg skal lage en innkjøpsvideo for dere snart! Håper alle får en fin helg!

  • 10.03.2015 kl. 15:39

Gårs og dagens innkjøp

Hello!

Jeg har vært hekta på kjøpe små ting en gang i uka, noe jeg prøver å unngå! Siden det er 10 mars i dag så betyr det PAYDAY! Jeg kjøpte noe til meg selv og mamma. Må jo være litt snill også. Men, ellers så har jeg ikke brukt så mye penger.. Haha.

  • 10.03.2015 kl. 11:13

Mest brukte outfit

Hei dere!

Jeg har blitt forelsket i min brune cardigan fra bikbok, og fikk lyst til å dele antrekket med dere! Jeg bruker den ganske ofte som vil si cirka 2 ganger i uka. Den er litt kløende, men bruker jeg langermet trøye så går kløen bort. For å matche cardigan med det noe, bruker jeg favoritt hatten min. Det gjør outfiten så mye mer feminint og fint. Jeg går ofte med croptop og skjørt for gjøre outfiten mer classic. 

NB// Jeg fikk ikke tatt hele outfit bildet, men jeg har en video der du ser outfiten!

 

Hva synes dere? 

 

  • 08.03.2015 kl. 17:25

Februar Favoritter // Video

  • 08.03.2015 kl. 12:52

God morgen!

Hei!

Det var deilig å sto opp i dag og litt kjedelig også. Jeg var nettopp på hyttetur nevnt tidligere og der møtte Tina Mondelia! Hun er virkelig en super jordnær og fantastisk jente. Jeg har blitt glad i henne på så kort tid. Hytteturen var koselig og morsomt, jeg ble kjent med andre youtubere. De er veldig kule og er takknemlig for at jeg fikk være med! Tusen takk for en fin tur! //bildet er Tina sitt!!

  • 07.03.2015 kl. 23:40

Lately

Heeii!

Helgen min startet faktisk ganske koslig med at jeg skulle på hyttetur med fine youtubere og det var koselig. Vi filmet og hadde det sykt morsomt. Jeg kjente at jeg ble utrolig sliten da jeg kom hjem. Jeg fikk ikke tatt bilder siden jeg var veldig opptatt. Men, jeg har noen bilder på telefonen som kunne være interesant for dere, eller insta lately! Hvis dere vil følge meg så heter jeg "bee_won"

 
// Diverse bilder i ett

Hvordan har dere det?

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits