hits
  • 24.04.2014 kl. 18:22

Oslo

Hee!

I dag har det vært en koselig og slitsomt dag og jeg har vært i Oslo hele dagen og møtte på søte caroiz, og hun er virkelig nydelig i virkeligheten! Bestevennina mi og jeg har bare kost oss, men vært litt deprimert fordi vi ikke har penger til stor shoppe.. Men, vi planlegger en dag i Oslo og da skal det bli det ekstra kos, hoho. Ikke nok med det så har vi også shoppet litt og snakket engelsk så folk skulle tro at vi var fra Amerika ellerno, det var så artig! 

hva har dere gjort i dag? 
 

  • 23.04.2014 kl. 12:54

I love spring

Hello!

I dag skjer det ikke noe spennende fordi det er siste dagen før skolen starter. Jeg har tenkt til å lage spring routine og tmi tag for dere, men vet ikke om jeg har tid eller faktisk orker, haha. Men, det skal hvertfall jogges i det gode været! De fleste av dere er  jo på skolen så jeg må bruke fri dagen min til noe "nyttig". Håper dere alle sammen får en fin dag : -)


 

 

  • 22.04.2014 kl. 23:33

Tidlig sommer!

Hello!
Jeg må bare si at jeg er så glad for at været er så fantastisk i de siste dagene. Det er mulighet for å gå i shorts og det beste er at det er ikke kaldt! Vi er i april og det er "sjeldent" at det er så fint vær i april liksom, det pleier å være litt is og snø i april, hvertfall i fjor! Men, nok om det! I dag har jeg egentlig bare loka rundt Jessheim med bestevennina mi, Viktoria. Vi har spist, tatt bilder og nytet livet mens vi kan før skolen tømmer oss for energi.. Håper alle har hatt en fint påskeferie!

  • 22.04.2014 kl. 00:08

Just yeah  • 21.04.2014 kl. 23:18

Enjoy it  • 21.04.2014 kl. 19:22

Sol og varme!

Hei!

Herregud, det er så fint vær i dag og det var mulighet til å gå i shorts! Viktoria og jeg har bare hatt en veldig koselig dag på nordbytjernet og andre steder. Først var vi på egon og deretter loka vi rundt Jessheim. Om det gode været forsetter sånn så blir det nok photoshoot hver dag, haha.. 

Hva har dere gjort i dag? 

  • 21.04.2014 kl. 01:24

Påskehygge

Hello!

På Jessheim har været vært helt fantastisk og jeg innrømmer at jeg nyter det utrolig mye! Hvem gjør ikke det liksom? Jeg har en fin og avslappende påske hittil og håper det forsetter! Sola og varmen gjør hverdagen så mye bedre og spesiell humøret. Håper virkelig at alle har hatt/har en fin påske hittil :)Hvordan er påskeferien så langt?

  • 07.04.2014 kl. 19:23

Detox vann oppskrifter

Hello!

Har ikke noe unnskyldninger denne gangen, så vil bare hoppe rett til poenget!

Mange av dere lesere følger meg på instagram (bee_won) og har stilt utrolig mange spørsmål om diverse ting, men det jeg får mest av er nok mine detox vann oppskrifter! Jeg kan fortelle dere at jeg virkelig elsker detox vann og det er nesten bedre enn cola. For dere som ikke vet det, jeg er colaholiker... Men, jeg kunne fint klart meg uten.. Jeg skal dele disse to fantastiske detox vann oppskriftene mine med dere, og jeg vil bare si at de smaker helt himmelsk! Navnene på dem har jeg forresten funnet på selv, enjoy! 

Lemon lover♥


3 skiver sitron

2 skriver lemon

5-6 blader mint

5 isbiter 

Crazy berries ♥

10 stk blåbær

6 frosne bringebær

4 blader mint

3 frosne jordbær

5 isbiter


Utrolig lett å lage, og er forfriskende på en varm og sol dag! 

Hva synes du? 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no