hits
  • 19.04.2015 kl. 20:39

//Innkjøpsvideo

  • 19.04.2015 kl. 16:49

UKENS ANBEFALING: Shady Fruits

//sponset (youtube)

Hello folkens!

På fredag fikk jeg briller fra Shady Fruits i posten og må innrømme at jeg er så fornøyd med disse solbrillene! Jeg har mottatt to solbriller i fargen: King Blackberry og Queen Mulberry! De er mine must haves! Solbrillene er i topp kvalitet og er utrolige stillige!  Ikke mer å si om den enn at de er bare utrolige fine! 

  • 09.04.2015 kl. 19:10

GRWM: VÅR SMINKE // Video

  • 07.04.2015 kl. 21:21

Det var ikke så ille

Hei. 

Påsken er offisielt over. I morgen starter skolen og jeg er allerede sliten. Nevnt tidligere så har jeg ikke hatt en perfekt påske, men det var ikke den verste jeg har opplevd heller. Jeg fikk besøk av kjæresten min hele påsken og han har gjort påsken min mye bedre. Vi gjorde egentlig ikke så mye enn og bare slappet av. Det var koselig. Han fikk meg til å tenke på andre ting enn mine indre konflikter. Han klarer å overse min teite oppførsel som gjør at jeg blir så glad i han. Det er ikke mange som kan utenom mine aller nærmeste. Som sagt, påsken min var ikke så ille.. 

Hvordan var påsken deres? 


  • 06.04.2015 kl. 22:49

Hvorfor gråter jeg?

Hei igjen..

Jeg er 18 år, kun 18.. Jeg har mange år igjen å leve.. Livet er kort, hvorfor sitter jeg på rommet mitt og gråter over ting som jeg skulle legge bak meg for lenge siden? Jeg har det bra, fysisk. Det er millioner av mennesker som sliter på grunn av fattigdom, sykdommer og andre forferdelig ting, men likevel gråter jeg. Hva er grunnen eller grunnene mine. Jeg er flau. Lille meg har tross alt vært en oppgående, glad og morsom person. Jeg har en familie og tak over hodet. Venner og kjæreste, hvorfor gråter jeg da?

Hva er problemet mitt? Jeg hater det spørsmålet, fordi jeg vet ikke hva det er. Jeg HATER det.  Hvis jeg hadde visst hva problemet mitt er så hadde jeg nok gjort noe med det. Jeg sliter. Det har jeg gjort i mange år. Er det på grunn av barndommen min i Thailand som gjør at jeg er den personen jeg er i dag? Kan det være det at jeg følte at jeg manglet oppmerksomhet fra mine nærmeste, jeg vet ikke. Jeg prøver. Det er vanskelig å våkne opp uten energi og motivasjon. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg er så sliten. Jeg gjør absolutt ingenting. Ingen verdens ting. Jeg har gått og følt på dette i flere måneder. Jeg overtenker. Jeg er svak. 

Det var mange av dere som har snakket meg og jeg setter stor pris på det. Alle vet at det kommer til å bli bra igjen. Jeg vet. Jeg har selv vært i den situasjonen der jeg hjalp venninna min gjennom de periodene hun følte seg nede. Jeg har fått hjelp. Jeg vet hvordan det er. Men, jeg er SÅ LEI av å gråte uten grunn.. Jeg har ikke en grunn. Kan det være problemet mitt, jeg vet ikke. Jeg har sagt til meg selv at det skjer bare i blant.. Men i de siste månedene som har vært så skjer det nesten hver dag. Jeg trodde det var over. Jeg trodde at jeg klarte å vinne over depresjonen min.. Men, jeg tok vel feil.. Det gjør jeg ofte.. Jeg skriver ikke dette for å få oppmerksomhet, langt i fra. Jeg skriver det fordi jeg håper mange av dere føler det samme, slik at dere vet at flere som har det samme problemet som dere. Jeg skriver dette for å få dere til å innse at jeg og dere sliter med det samme. Jeg vet jeg klarer dette, og det gjør dere også. Jeg håper dere har hatt fin påske.. Vi snakkes snart.. 

 

  • 05.04.2015 kl. 22:06

Når alt blir svart

Hei..

Jeg vet ikke mer.. Jeg føler at alt energi bare forsvinner. Humøret mitt er så varierende at jeg ikke klare å styre temperamentet mitt mer. Vurderingsukene nærmer seg og jeg er allerede sliten. Skolen, drama og personlig problemer dreper meg langsom for hver dag som går. Depresjon begynner å ta over meg når jeg er alene.. Jeg takler bare ikke ting mer. Følelsene mine er slitne. Tårene mine renner fra ansiktet mitt uten at jeg er lei meg.. Jeg bare gråter.. Jeg er ikke glad mer. Gamle og sprudlende Bee er borte. Jeg takler ikke mennesker lengre. Jeg har ikke lyst å møte noen mer. Jeg vil ikke. Jeg klarer ikke.

Jeg skjuler sanne meg bak ei maske, og jeg vil ikke innrømme at jeg er svak. Jeg har mange av dere som følger meg på sosiale medier hver dag. Jeg vil ikke skuffe noen, men jeg føler at jeg skuffer mine nærmeste på grunn av oppførselen min hver dag. Det å innse at jeg ikke er glad og morsom lenger knuser meg. Det å gå på skolen uten konsentrasjon er bortkastet tid. Det å føle seg ubrukelig får meg til og bare vil sove og ikke våkne mer. Jeg har ikke tenkt på selvmord på lenge.. Men, jeg vil ikke. Jeg har bare lyst til å sove. Sove bort problemene mine.

Dere ser meg som en snill, grei, perfekt og mer. Jeg setter stor pris på det.. Men jeg er det ikke. Jeg er ikke det lenger.. Jeg er langt i fra å være perfekt.. Perfekte mennesker skyver ikke bort personer de er glad i. De blir ikke sure for småting. De sårer dem ikke..

 

Jeg kjenner ikke meg selv.. Ikke lengre..

// jeg skriver dette innlegget for å vise dere at dere ikke er alene om dette. Alle møter en vegg i blant.. Men, det er det å klatre over den er vanskelig.. Alle klarer det.. Jeg klarer det.. Bare ikke enda..

  • 03.04.2015 kl. 20:29

Dårlig start på påsken

Heei!

Vi er allerede halvveis i påskeferien og jeg fikk en utrolig dårlig start.. Men, prøver så godt jeg kan for å ikke være i dårlig humør osv. Har besøk av kjæresten min, og han hjelper meg mye med å få meg i bedre humør. Vi har egentlig ikke gjort så mye, men det går bra. Begge to har det bra og vi koser oss! Håper alle har hatt en fin start på ferien :)

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no