hits
 • 28.05.2013 kl. 21:07

DIY Ombre/dipdye shorts

Hello!

Jeg brukte hele dagen min på å lage denne shortsen og virkelig elsker den. Det dumme er at jeg glemme eller gadd ikke å filme siden jeg trudde det ikke skulle bli bra. Jeg tok vist feil, er superduper forelsket i den. Det er lett å lage og trenger ikke så mange redskaper. Jeg skal lage en video på den når jeg har tid, men jeg mangler bleike middel så må vente til pappa kjøpe en ny en. Brukte halve flaske.. Typisk meg. Hva syntes dere? 

Hva syntes du?? 
 

 • 26.05.2013 kl. 19:12

DIY Shorts

 • 24.05.2013 kl. 21:03

Maybelline Heaven

Hei!

Jeg bruker maybelline produkter heletiden og skal innrømme at jeg virkelig elsker det. Jeg er utrolig obsessed med produktene deres, spesielt mascarene deres! Jeg kan innrømme at jeg elsker maybelline og dessverre ikke leve uten produktene deres, eller jo det kan jeg, men still. Det dumme er at de tester på dyr og det er ganske så forferdelig, men om jeg hadde stoppet med å bruke produktene hadde ikke de brydd seg pga de har så mange kunder uansett. Ikke ser på meg sånn, men det er vanskelig å forklare hva jeg egentlig mener. Uansett, mine favoritt produkter fra maybelline. 


 //Dream Matte Powder, medium beige        //Dream Bouncy Blush, candy coral       //Dream Lumi Touch, 03 Sand/Sable       //Great Lash

 

Dine favoritt maybelline produkter?

 • 24.05.2013 kl. 19:58

Ferdig

Hello!

Endelig er jeg ferdig med norsk eksamene, det føles så digg! Det gjenstår det bare muntlig så er jeg FREE! Gleder meg faktisk til muntlig eksamen. Jeg har faktisk ikke gjort noe spennede i de siste, men Christian kommer på besøk imorgen WIHU. Jeg har vært veldig mye med han og det er utrolig chill og avslappende og etc. Selvfølgelig, er mine bestevennine ikke glemt! De er alltid i hjertet mitt uansett hva som skjer. Jeg skal bare slappe av nå og sove eller ser film, vet ikke enda. Blogges!

Hva har dere gjort? 

 • 14.05.2013 kl. 16:46

Du er ikke alene pt 2


Gjerne del videoen!


Ta kontakt med denne nydelig jenta og gjerne meg! 
kizil_crisi@hotmail.com 

 • 13.05.2013 kl. 23:15

5 facts about me

 • 13.05.2013 kl. 20:38

Du er ikke alene

 • 11.05.2013 kl. 16:58

Jogging

Hellu!

For en time siden var jeg faktisk ute og jogget 4, 5 kilometer! Det er ikke så langt, men herregud jeg ble sliten! Formen min begynner å bli bedre og jeg merka det er 7 minutter. Jeg var bare litt sliten og jeg klarte å løpe ganske langt uten å stoppe. Jeg hadde ikke så mye energi når jeg skulle ut å løpe, men jeg vil bare ut så da tok jeg på løpeskoene og stakk ut! Det var utrolig digg å komme hjem og dusje etterpå! Pluss, dere vet den følelsen etter trening? Den var så digg! Håper alle har hatt en fin lørdag da!

Hva har dere gjort i dag? 
 

 • 11.05.2013 kl. 11:43

Vinnerne av header-konkurransen!

Hellu!

Jeg avsluttet konkurransen tideligere siden jeg skal ikke noe spesielt i dag så hvorfor ikke trekke vinnerne i idag istedenfor? Det var over 20 stk som meldte seg og det var artig å se hvor mange faktisk ville ha en header laget av meg! Tusen takk til de som meldte seg på og det kommer flere headerkonkurranser! Såååhh. Vinnerne som vant 3 forskjellige headere er:

Til dere som vant: Legg ut bildene dere vil ha på bloggen eller sendt det til meg på mail (phimonphan.wongsrichai@gmail.com)  Fortell meg hva slags str på headeren skal være og om dere vil jeg skal sette inn for dere, så er det bare å si ifra, men epost og passord trengs hvis jeg skal sette inn for dere!

1. Mikkamay

2. Helene Gjerstad

3. Tine Alice

Gratulere til vinnerne og de er alle kontaktet! 

 • 10.05.2013 kl. 21:25

Konkurranse | Vinn headere! CLOSED

Hello!

Jeg setter i gang en konkurranse der du kan vinne en header laget av meg! Mange har spurt meg og nå kan du faktisk få en header laget av meg! Jeg velger 3 vinnere som vil få 3 headere laget av meg! Det er utrolig lett å vinne, det eneste du trenger å gjøre er å kommentere en kommentar! Konkurransen varer til lørdagen og vinnerne blir kontaktet og publisert på bloggen min! Du kan delta MAKS 3 ganger! Da er det bare å delta folkens!

Headere som er laget av meg: 

 

Blir du med? 


 • 10.05.2013 kl. 21:12

Fredag

Heii!

Herregud, i dag har det vært en fin dag! Har vært med kjæresten og gått ut, vel rett og slett koselig dag! Vi gjorde egentlig ikke så mye, men vi snakket, så på film, gikk tur og vel det vanlig. Skal til han imorgen også, blir kos det! Håper alle har hatt en fin langhelg til videre og håper den forsetter. Skal bli bedre til å blogge og det skal jeg prøve å love, haha. Vi snakkes!

//Outfiten min i dag :)

 

Hva syntes dere? 
 

 • 09.05.2013 kl. 11:24

God morgen

HeiHei!

God morgen mine fantastiske lesere! Det er så digg å ikke tenke på skolen og herregud ubeskrivelig! I dag skal jeg faktisk ut og se på Spring Breakers med kjæresten, en date.. Så jupp, det er vår første date og jeg håper virkelig det blir en uforglemlig dag på en positiv side. Gleder meg utrolig mye og jeg håper filmen er bra.. Jeg har hvertfall planlagt å være med han hele dagen i dag bare hvis han orker da, haha. Jeg har tenkt til å lage 5 facts about me video enten det eller "Get ready with me:  First Date". Vi får se hva jeg for til!


// Sliten Bee.. 

Hva skal dere i dag?

 • 08.05.2013 kl. 23:55

Bee´s spilleliste

Hellu!

Siden jeg kjeder meg fikk jeg skikkelig lyst å dele musikk-smaken min med dere og får ikke nok av det! Jeg er utrolig hekta på og klarer ikke å slutte høre på dem. Del gjerne sanger med meg, elsker å "oppdage" nye sanger så da er det bare å dele i vei! Her er hvertfall dem jeg er utrolig hekta på. Husk alle har forskjellig smak når det gjelder musikk, kanskje det jeg hører på ikke er helt deg, men du behøver ikke å rakk ned min smak. Musikk går ikke ut på dato, husk det!

Guy Sebastian ft. Lupe Fiasco - Battle Scars

Professor Green - Read All About It ft. Emeli Sande

Just a dream. 

Akon - Sorry, Blame It On Me

 
will.i.am - This Is Love ft. Eva Simons 

will.i.am - #thatPOWER ft. Justin Bieber

I Need A Doctor - Dr. Dre ft. Eminem & Skylar Grey

 

Her er hvertfall de jeg hører på mest! 

 • 08.05.2013 kl. 23:20

Bored

Hello!

Herregud, jeg får seriøs ikke til å sove.. Åh.. Kjeder meg utrolig mye og har skikkelig lite å gjøre, har faktisk tenkt til å nerde thai-filmer. Wihu. Hva er det folk driver med da? Håper jeg ikke er den eneste som kjeder meg utrolig mye. Kjæresten min, la seg for 1 time siden så har ingen å snakke med.. Neida, har selvfølgelig venner da, men haha.. Too tired.. Haha.. Haha.. Jeg tror jeg redigere bilder på photoshop for å drepe litt av kjedsomheten. Lol. 


// Webcam - redigert på photoshop cs4 - No makeup.. 

Hva driver dere med? 

 • 08.05.2013 kl. 15:13

Langhelg!

Hello!

Herregud, så digg med langhelg! Vel, jeg har da sittet og gumlet i meg vannmeloner og skal legge meg straks. Er utrolig sliten og ahhh... Jeg har hatt 2 presentasjoner og 1 matteprøve denne uken, så fryktelig stress. Presentasjonene fikk jeg 4/5 og 5 på og håper jeg får 4 i matte. De fleste karakterene er satt så jeg håper jeg får få 3´ere i år. Håper virkelig jeg får over 4 i snitt i år siden jeg fikk 4 ifjor.. Isåfall, håper alle får en fantastisk helg!

Hva skal dere idag?
 

 • 06.05.2013 kl. 01:02

New Design

Hello!

Vel, klokken er ganske mye og jeg skal legge meg om 2 minutter ellerno. Men, jeg kjedet meg utrolig mye så jeg lagde meg en header og endret designet. Jeg er super fornøyd og grunnkodene er laget av en utrolig søt jente som dere finner på sidemenyen! Tusen takk for en nydelig design!  Hva syntes dere? 

Hva syntes du? 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no