hits
  • 22.07.2013 kl. 18:14

The Beach

Hello!
I de siste dagene har det vært utrolig fint vær og skikkelig strand-vær! Jeg har vært på stranda i går og i dag, herregud det har vært utrolig varmt! Deilig altså. Har fått shoppet litt, vel brukt 2000-, eller pappa sine penger da. Haha. Jeg er faktisk helt blakk sååeeh.. Håper alle har fått en fin sommer videre og vi snakkes!

  • 19.07.2013 kl. 13:59

Bloggpause

Heeelllooo!

Herregud, beklager for å ikke har blogget og etc. Grunnen er at jeg ødelagt telefonen min som jeg bruker som kamera og jeg er faktisk på ferie i Danmark. Jeg glemte også videokameraet mitt og jeg har ikke pc til å redigere videoene mine med. Jeg blogger med ipaden om dere lurer på det. Jeg kommer hjem den 31 juli så jeg skal prøve å blogge så godt jeg kan! Om du savner meg så følg meg gjerne på instagram: beezy2112 :) vi snakkes snart <3

  • 07.07.2013 kl. 21:39

Workout makeup

 

Hva syntes du? 

  • 06.07.2013 kl. 23:27

6.07.13

Hellu!

I dag har jeg vært med Christian og har spilt tennis med vennene hans, koselig det altså! Etter vi spilte tennis dro jeg hjem til Christian og spiste grillmat og is, nomnom. Har vært en veldig hyggelig uke detta då og skal bli mer hyggelig når jeg skal finne på noe med venniner også!  Jeg skal finne på noe med min verdens beste vennine snart, og gleder meg noe sinnsykt! Hun reiser til London den 10, så får ikke sett henne på drit lenge, huff. Håper alle har hatt en fin sommer hittil!

Hva har dere gjort? 

  • 05.07.2013 kl. 14:53

Motivated

Hello!

I de siste er jeg skikkelig motivert til å trene, spise sunt og sove mye bedre! Kanskje fordi jeg skal skaffe meg finere mage og osv, men det virker så gøy å gjøre det nå! I de siste ser jeg ut som et lik så jeg må sminke meg litt når jeg ut. Jeg bruker faktisk sminke når jeg trener! Ja, men ikke så mye og det er behagelig å ha på det så det går sikkert fint. Forresten solen forsvant sånn plutselig, faen. Men, skal ut å jogge for det og skal stikke til Christian ellerno når vi er ferdig. Har hatt skikkelig kjæreste uke nå og wow, haha, fjortis love. Neida. Men, vi kommer ikke til å se hverandre på 3 uker ellerno, fordi begge skal på ferie i utlandet. Det var plan min for i dag og i morgen skal jeg være med Cecilie, det blir kos detta! 


//Sminkevideoen kommer ^^

Hva har dere trent i de siste?

 

  • 05.07.2013 kl. 12:34

Good morning

Heei!

Jeg sto opp for en time siden og jeg har ikke spesielle planer i dag, men har tenkt til å trene for det er jo sol på Jessheim! Det er sjeldent at man ser, neida. Trenger å trene siden jeg har ikke trent på lenge og det nesten en uke siden jeg løp sist. Planen min for denne sommer er egentlig å få flat mage og det går ikke veldig bra! Jeg er alfor glad i mat og COLA. Jeg klarer ikke å slutte med å drikke cola, men jeg har skjerpet meg og jeg har faktisk ikke drukket det på 1 uke ellerno. Pappa har liksom kjøpt tonevis av cola og det er veldig irrriterende. Men, jeg merker at huden blir mye renere når jeg drikker vann! Jeg håper jeg klarer målet mitt! Vi snakkes!


// Frokosten min, eller en del av den! Har tenkt til å steke omelett etterpå før jeg stikker ut å jogger. 

 

Hva skal dere i dag? 

  • 05.07.2013 kl. 01:13

Workout inspiration #1Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no