hits
  • 19.09.2014 kl. 13:18

Freedag

Hei!

Jeg sitter på skolen og venter på en norsk time som varer 45 min, men ulempen er at jeg måtte ventet to timer før denne timen.. Siden jeg er forkjølet og drit trøtt så vil jeg fortest hjem. Endelig er det helg liksom, og jeg skal så slappe av. Håper alle får en fin dag!

//Bevis på at jeg er ganske trøtt i dag, bildet er av Synne og meg <3
 

  • 17.09.2014 kl. 19:37

Instagram Q&A

  • 17.09.2014 kl. 10:43

Markedsføring //Fagdag

Hei!

Akkurat nå sitter jeg på skolen og har markedsføringprosjekt! Vi er fire på en gruppe og har fordelt oppgavene, men jeg sitter her nå og gjør ikke noe spesielt.
Derfor tenkte jeg å oppdatere bloggen litt og prøver å blogge som mest som mulig. Siden jeg kjeder meg så bestemte Viktoria og jeg for å ta noe bilder, noe vi alltid gjør når vi kjeder oss! Håper alle får en fin dag videre!

// Webcamtoy


 

  • 16.09.2014 kl. 19:52

16-09/14

 

Bukse: Monki // Topp: Nelly //Smykke: H&M

  • 12.09.2014 kl. 09:28

Sovner

Hei!

Akkurat nå sitter jeg på skolen og har psykologi..... Må bare informere dere at det er veldig kjedelig tanken på at det er ganske tidlig på morgen. Psykologi er egentlig et spennende fag, men læreren klarer dessverre ikke å undervise det ordentlig, som vil si at vi (Synne og VIktoria) forstår ingenting. Nå gjenstår det bare 5 timer igjen av skolen dagen. 

 


// mah gurls 


  • 10.09.2014 kl. 13:03

Syk

Hei folkens!

Da har jeg vært syk i to dager nå og det startet først med skulderskade, men utviklet seg til at jeg fikk pusteproblemer. Det var helt forferdelig og det følte ut som jeg holdet på å dø. Det var helt grusomt, og ikke nok med det fikk jeg også feber. Akkurat nå har jeg det mye bedre, fikk drukket mye te og slappet mye av. Skal tilbake til skolen i morgen og det blir deilig å slippe feberen og smerten, håper jeg! // Bildet fra forrige uke. 

Flere som er syke?

  • 02.09.2014 kl. 20:30

Videoblogger ++

Så jeg har vært veldig borte fra bloggen i de siste, men det er nok på grunn av at det er stress å skrive om hverdagen min og etc. , men jeg har vært aktiv på youtube kanalen min, og her er de videoene dere ikke har sett på bloggen :) Om dere vil se videoene før de blir lagt ut på bloggen, følg meg på yt, her!

 

 

Håper dere liker de :)

  • 02.09.2014 kl. 20:20

Slitsomt start på uken

Hei hei!

Vil starte med å fortelle dere om helgen min som var fordi jeg fikk besøk av kjæresten min. Det fikk meg virkelig til å "lysne" opp igjen etter familiedrama og skole, og det er så deilig å ha en gutt som kan få deg i bedre humør på kort tid. Men, selvfølgelig varer det ikke så lenge ettersom han bor i Kristiansand, men jeg takler det helt fint! Vi har jo skype, meldinger og etc. som hjeper oss med å holde kontakten uansett hvor stor savnet er. Nok om det. Uken min startet med at hunden min roter og går meg på nervene, som sliter meg helt ut. Skole som bare er helt, ja, SLITSOMT. Jeg har egentlig bare vært utslitt i de siste, og gleder meg så innmari til høstferie. Grunnen til det er fordi jeg skal bort i en hel uke til Kristiansand. Det var liten del av hverdagen min, og jeg skal bli bedre på å blogge altså. Snakkes!

Hvordan var starten på uken din? 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no