• 30.10.2014 kl. 17:21

HEADS UP CHALLENGE

  • 05.10.2014 kl. 10:31

TGI Fridays

Hei!

Jeg har ikke fortalt dere at jeg har fått meg jobb på fridays Jessheim! Jeg fikk jobben som kokk, og jeg lager samdwitches, salater og mer. Jeg elsker virkelig jobben min og kollegaene mine. De er supersnille og arbeidsmiljøet mellom oss er utrolig! Anbefaler dere å komme innom TGI Fridays Jessheim, vi åpner den 15 oktober! Kom gjerne innom :) 

Har du jobb?

  • 05.10.2014 kl. 00:42

En herlig høstferie

Hei folkens!

Long time no see. Igjen er jeg takknemlig for at dere titter gjennom bloggen min hver dag og jeg skal bli bedre på å blogge! Jeg vet at jeg sier det tusen ganger, men jeg skal prøve min beste å få det til å fungere!


 

Så jeg har ganske lyst til å dele høstferien min med dere, og da kan vi egentlig bare begynne! Jeg reiste til Kristiansand på fredag forrige uke rundt 14 50 og var der kl 1540.. Møtte på min fantastiske kjæreste og vi dro direkte til han. Vi startet med rolig, med det mener jeg at vi bare slappet av. Vi dro senere til byen for å trene hos faren til Daniel, faren hans eier en treningsstudio. Etterhvert var vi med venner av Daniel og de er ganske så koselig. Vi snakket og ble litt bedre kjent. Vi dro også for å spise vietnamesisk/asiatisk mat, og maten der smakte veldig godt! Restauranten heter Lotus og ligger i Kristiansand S i byen!

 

Resten av høstferien så brukte vi for det meste av tiden på rommet og gammet. Film og gaming, tar aldri feil! Jeg storkoste meg ganske mye og familien hans er så herlige! Jeg har blitt så forelsket i Kristiansand og ikke minst en herlig gutt som Daniel!

Før hjemreise var vi på Sørlandetsenteret for å skikke og gå litt. Jeg fikk ikke kjøpt noe spesielt egentlig, men jeg har kjøpt en del ting som jeg har samlet. Jeg har tenkt å lage en innkjøpsvideo så stay turned! Ja, Sørlandssenteret, vi var der i to timer før jeg skulle dra. Selvfølgelig var det trist å si hade, men vi takler det! Konklusjon, høstferien min har rett og slett vært fantastisk!

Hvordan har høstferien din vært?

 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits