hits
 • 28.10.2017 kl. 21:23

SYK OG FLYTTING

Heisann!

I de siste dagene har det vært litt hektisk med flytting og jobb. Jeg har dessverre blitt syk i tillegg er vi midt under flytting. Snakk om timing eller hva. Det skal sies at jeg har blitt litt bedre, men sliter enda med å få i med mat uten at jeg brekker meg eller det kommer opp igjen. I dag har vi vært veldig effektive med flyttingen og jeg fikk vært med å flytte. Så nå ligger jeg på sofaen i vår nye leilighet og slapper 100 % av. 

// Gammelt bildet fra snapchat 

 • 23.10.2017 kl. 13:11

Hvordan lage thai-style vårruller:

God ettermiddag!

I dag starter første dagen av seks dager i strekk jobb-uke. Dette blir ganske så spennende hvor flytting også pågår. Daniel og jeg skal flytte til en hybel-leilighet som cirka 7 - 10 minutter unna byen. Det blir gøy å flytte til en annen sted hvor det ikke er så mye folk, men mer koselig. Deilig å være litt borte fra byen. Jeg håper virkelig at jeg klarer og holde meg unna junkfood, hehe!

Jeg ble nettopp ferdig med å lage vårruller og de er virkelig himmelske! Mammas oppskrift tar aldri feil. Disse vårrullene vokse jeg opp med og er takknemlig å ha en mor som er veldig flink med mat. Thailandske vårruller er smakfulle med ulike smaks noter. Så nå skal jeg enda en gang dele oppskriften med dere. 

Hva du trenger:

 • Kjøttdeig ( kan utelatte dette om du er vegetarianer ) 
 • Kål og gulrøtter 
 • Hvitløk 
 • Rispapir
 • Glassnudler

Hvordan lage: 

Varm opp stekepannen med middels varme deretter kutt opp hvitløken i bittesmå biter og stek det sammen med smør eller olje. 
Stek hvitløken til de blir gylden og deretter putt opp i kjøttdeig. Til alt er godt stekt. Putt alle grønnsakene inn slik alt blir middels til full kokt, men slik at de blir ordentlig kokte når de vårrullene stekt. 

Sausen: 

4 spiseskje av oystersaus
1 spiseskje av soyasaus 

1 spiseskje av sukker 
2 spiseskje av thai kylling bulljong ( pudder ) 

Når grønnsakene er nesten kokte skru ned varmen og putt opp i glassnudler og helt opp i sausen og rør gjennom røra godt slik alt blir fordelt! Deretter er det tid til å brette vårrullene. Jeg har en video på dette om det skulle være lettere å forstå! 

Velbekomme!

Video: 

 

 • 22.10.2017 kl. 16:47

Det er lov å si NEI

Hei alle sammen. 

Da jeg var yngre hadde jeg veldig vanskelig med å si nei til folk. Grunnen til dette var fordi jeg var sjenert og naiv. Ja, ung og naiv. Jeg lot alle bruke meg og var redd for å stå opp for meg selv. Jeg likte ikke hvordan jeg så ut fordi jeg var annerledes. Jeg vokse opp kun med norske barn, og der jeg bodde så var det ikke så mange som var utenlandske eller thai. Det var noen, men jeg hadde utrolig vanskeligheter med å kommunisere med de på grunn av norsken min. Jeg sosialiserte meg veldig sjelden på grunn av min strenge mor. Hun likte ikke at jeg var ute etter klokken 18 eller var langt vekke fra huset.


Uansett i vanskelige eller ubehagelige situasjoner så klarte jeg bare ikke å si nei. Om noen ville at jeg skulle gjøre noe jeg ikke ville så hadde jeg ikke viljen nok til å si NEI. Det ødela meg, og jeg lot så mange kontrollerte hvordan jeg skulle være og gjøre. Man kan si at jeg var ung og naiv. Barnslig og lettlurt. Dagen jeg ikke klarte mer var den dagen som satte meg fri. Fri for alt. Jeg begynte å gi faen, og brydde meg ikke mer hva folk sa og ville. Jeg tenkte mer på MEG selv og ikke noen andre. Dette gjorde jeg at mine nærmeste eller "venner" mente at jeg hadde forandret meg fordi de ikke forstå meg. De skjønte ikke at jeg vokste opp, og jeg var meg.

Det var en del ting jeg ikke likte med den nye meg fordi den nye meg er ganske annerledes. Mer direkte, slem, frekk, ærlig og care. Dette var utkommet av meg som ikke klarte å si nei helt fra starten. Men, jeg ble mer voksen og stolte mer på meg selv. Jeg liker ikke meg, men jeg har akseptert det. Jeg sa nei. Jeg er utrolig glad for at jeg gjorde det. Det gjorde at jeg var mindre stresset. Jeg vil bare si til dere hvis det har det samme problemet så er det lov å si NEI. 

 • 22.10.2017 kl. 13:05

Bilder som ikke kommer på bloggen

God morgen! 

Eller skal man si ettermiddag? Jeg vet ikke hva det er med søndager, men jeg følger det er en sånn koselig dag. Hvor man bare slapper av og ikke tenker på noe annet enn å slappe av. Dagen min skal bestå av skjemme meg selv bort med god mat og ansiktsmasker, og gode hudpleie produkter. Frokosten min er gårsdagens hjemmelagde vårruller som bare var helt fantastiske! Det blir vel en netflix marathon i dag, og kanskje filming av en video? Jeg vet ikke enda.

Men, jeg gikk gjennom bildene på pcen min og fant en del uønsket bilder som faktiske er ganske morsomme! Daniel elsker å ta mindre pene bilder av meg og det er så irriterende fordi han får frem de styggeste sidene av meg. Rarheten min har jo alltid vært der, men bildene han har klipset var akkurat ikke noe brukbare bilder, men likevel brukbare til dette innlegget her. Håper dere får en veldig fin dag videre, og kos dere masse! 

Image and video hosting by TinyPic

 • 21.10.2017 kl. 17:23

Livet på Sørlandet

Hei alle sammen.

Etter videregående flyttet jeg brått til Kristiansand på grunn av Daniel. Håpet på å redde forholdet våres, og dette er noe jeg aldri har innrømmet til alle som har konfrontert meg. En liten del av meg flyttet på grunn av byen, men største grunnen var nok kjærligheten. Selv om det var veldig usikkert mellom meg og Daniel da.. Nå skal det sies at jeg ikke angret ett sekund, men jeg skulle ønske det var mye jeg kunne endre på. Spesielt pengebruken og alt som har med økonomien å gjøre. Jeg skulle ønske at jeg pustet litt lenger da jeg tok avgjørelsen med flyttingen.

Jeg har nå bodd her godt over ett år og trives med stedet. Jeg har jobb og sted å bo! Alt begynner og gå den riktige veien og takk Gud for det! Eller skal man egt takke Gud for det? Nei, jeg vet ikke. Jeg har møtt nye mennesker og elsker jobben min. Spesielt arbeidsmiljøet.

Image and video hosting by TinyPic
 • 20.10.2017 kl. 21:59

NY START, NYE MULIGHETER?

Hei alle sammen. 

Nå har det gått cirka ett år siden jeg blogget, og det finnes mange grunner til dette. Jeg orker dessverre ikke og ramse opp de, men kan si en kort grunn og det var at jeg rett og slett ikke hadde noe form for motivasjon eller "tid". Livet mitt har vært som en berg og dalbane for det var for mange nedover bakke. Det har vært utrolig mye konflikter og vanskeligheter at jeg har mistet så mye energi, tid og følelser. Jeg ville bare ikke tvinge meg selv til å gjøre noe med null motivasjon og villige. Dere skjønner greia. Nå begynner ting å bli litt bedre og derfor vil jeg gjerne starte smått. Jeg håper dere ønsker meg tilbake, og forlat gjerne en kommentar. 

 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no