• 30.11.2015 kl. 16:52

What´s on my iPhone

Hei, dere!

Jeg har filmet en what´s on my iPhone, og det var mange av dere som har spurt meg om å lage det! Siden jeg har fått en ny telefon så tenkte jeg å vise dere appene jeg bruker daglig og hva jeg bruker til å redigere bildene med. 


Dette er forsiden min, og jeg liker å ha ting organisert spesielt når det gjelder telefon! De redigerings-appene bruker er:

  • Retrica, Squaready, VSCO, Weheartit, Tumblr, Afterlight, Moldiv, Genius Scan, Director

Mer detaljert om hva som er på telefonen:

 Hva synes dere? 

  • 29.11.2015 kl. 23:05

Hverdagene mine

Hei, folkens!

I de siste har jeg egentlig ikke gjort noe spennende, vi har hatt mye skole og jeg har hatt mye jobb. Energinivået mitt har synket ekstrem ned og har så si ikke noe motivasjon til å gjøre noe spesielt. Vurderings-ukene starter allerede i morgen og varer i to uker, og deretter er det mye prøver og innleveringer. Jeg er allerede uslitt tankene på det, men det er snart jul og bursdagen min så jeg har hvertfall noe å glede meg til. Håper alle har hatt en fin helg!


// høydepunkter 

  • 12.11.2015 kl. 23:52

Umotivert

Hei, alle sammen!

Jeg har vært borte fra sosiale medier i en snart en uke, til og med på skolen. Grunnen til det er at jeg har mye personlige problemer og ikke minst dødsfall i familien. På søndag mistet jeg morfaren min, og det er veldig tungt for både meg og moren min. Jeg har ikke vært på skolen på de tre - fire dagene denne uka fordi jeg rett og slett ikke klarer. Jeg har hatt mange planer om å rydde, lage videoer og gjøre ferdig lekser, men på grunn av null motivasjon har jeg ikke fullført noe. Jeg skal jobbe denne helga, og prøve å tjene penger slik at jeg har muligheter til å kjøpe julegaver og spoile meg selv.. Men, ellers så har jeg helt ok nå.. Vi snakkes snart!

 


// slenger med et gammelt bilde av meg

  • 02.11.2015 kl. 19:54

Ekstrem A4 ark dag

Hei folkens!

I dag har det vært ekstrem vanlig dag hvor jeg ikke har gjort noe spennende. Jeg er i tillegg sliten og orker ingenting, noe som er veldig vanlig. Men, jeg har lagd en videoblogg av dagen min i dag så håper dere liker den! :)

   • 01.11.2015 kl. 21:05

Halloween videoer: stoppet av spøkelse og zombie infection

 
  • 01.11.2015 kl. 21:00

@lately

Hei!

Beklager for at jeg ikke har oppdatert bloggen på en stund. Men, har hatt mye å gjøre for tiden. Jeg jobber cirka to ganger i uken og har skole ved siden av. På slutten av dagen er jeg utrolig sliten og orker som regel ingenting.

I helgene har jeg enten skolearbeid, jobb eller kos med venninne/kjæreste, og glemmer bloggen og youtube. Prøver å videoblogge på snap, men ender som regel med at jeg glemmer det. Så derfor tenkte jeg å vise dere noen bilder fra oktober måneden og hva jeg har gjort i de siste💭

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits