• 23.10.2017 kl. 13:11

Hvordan lage thai-style vårruller:

God ettermiddag!

I dag starter første dagen av seks dager i strekk jobb-uke. Dette blir ganske så spennende hvor flytting også pågår. Daniel og jeg skal flytte til en hybel-leilighet som cirka 7 - 10 minutter unna byen. Det blir gøy å flytte til en annen sted hvor det ikke er så mye folk, men mer koselig. Deilig å være litt borte fra byen. Jeg håper virkelig at jeg klarer og holde meg unna junkfood, hehe!

Jeg ble nettopp ferdig med å lage vårruller og de er virkelig himmelske! Mammas oppskrift tar aldri feil. Disse vårrullene vokse jeg opp med og er takknemlig å ha en mor som er veldig flink med mat. Thailandske vårruller er smakfulle med ulike smaks noter. Så nå skal jeg enda en gang dele oppskriften med dere. 

Hva du trenger:

  • Kjøttdeig ( kan utelatte dette om du er vegetarianer ) 
  • Kål og gulrøtter 
  • Hvitløk 
  • Rispapir
  • Glassnudler

Hvordan lage: 

Varm opp stekepannen med middels varme deretter kutt opp hvitløken i bittesmå biter og stek det sammen med smør eller olje. 
Stek hvitløken til de blir gylden og deretter putt opp i kjøttdeig. Til alt er godt stekt. Putt alle grønnsakene inn slik alt blir middels til full kokt, men slik at de blir ordentlig kokte når de vårrullene stekt. 

Sausen: 

4 spiseskje av oystersaus
1 spiseskje av soyasaus 

1 spiseskje av sukker 
2 spiseskje av thai kylling bulljong ( pudder ) 

Når grønnsakene er nesten kokte skru ned varmen og putt opp i glassnudler og helt opp i sausen og rør gjennom røra godt slik alt blir fordelt! Deretter er det tid til å brette vårrullene. Jeg har en video på dette om det skulle være lettere å forstå! 

Velbekomme!

Video: 

 

  • 04.03.2016 kl. 10:47

Hjemmelagd pizza

Hei, dere!

Jeg tenkte å dele en oppskrift med dere. Jeg lagde pizza igår som smakte helt himmelsk, og det var mange av dere som ville at jeg skulle dele oppskriften. Jeg kommer med en video, men i tillfelle noen vil ha det mer skriftlig så tenkte jeg å legge oppskriften her.  Du trenger ikke så mye en gang, og det er super lett å lage. Selvfølgelig kan du ta på eller bort ingredienser. Den kommer ut snart, så stay turned!Hva syens dere? 

 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits