• 18.01.2016 kl. 20:43

New in

Processed with VSCOcam with s3 preset

  • 02.08.2015 kl. 15:01

Fakta om meg

Hei!

Jeg skal begynne å blogge mer fordi jeg vet at det er noen av dere som er her ofte, og derfor tenkte jeg å oppdatere oftere. Så i dag forteller jeg litt om meg selv, og hvordan jeg er og etc.. Da kan vi egentlig bare begynne. 1. Følsom - Helt siden jeg var liten har jeg alltid hatt problemer med andre. Jeg var super sjenert og andre barnene hadde lettere med å mobbe meg, og etter all mobbingen og personlige problemer har det gjort meg til en følsom person. Jeg gråter lettere av ting, blir fort sur og klarer ikke kommunisere. Hvis noen sier ting som gjør meg fornærmet begynner jeg mest sannsynligvis å gråte. Men, for å få meg følsom må man være en nær person av meg. 

2. 100 % thai - Jeg ble født i Bangkok 21 desember 1996, og jeg bodde da sammen med pappa og mamma til jeg var 4 år gammel. Foreldrene mine gikk fra hverandre da jeg var omtrent 4 1/2 på grunn av utroskap fra min fars side. Etter det bodde jeg sammen med oldemor, moren min flyttet til Norge sammen med min stefar. Etter ett år uten mamma var livet mitt et levende helvete. Jeg ble mobbet, slått og utestengt fra andre barn og spesielt fetterne til mamma. Alt det vonde er forsatt et psykisk arr. Men, ja. Jeg er 100% thai.

3. Språkforvirret - Haha, dette er faktisk ganske morsomt. Da jeg kom til Norge kunne jeg bare snakke thai og skrive bittelitt. Jeg kom som 6-7 åring. Jeg lærte norsk og dansk samtidig, og derfor sliter jeg med norsk grammatikk. Det var litt om meg,  vil dere at jeg oppdatere bloggen?

  • 31.07.2015 kl. 15:51

Hverdagssminke 2015 | Video

  • 19.07.2015 kl. 22:02

Favoritt outfits

Alt er fra bikbok
 

Hva synes du?

  • 01.05.2015 kl. 18:51

Sheinside wishlist

(annonse linker)

Hei, folkens!

Jeg har vært innom sheinside sin hjemside og ble forelsket i klærne dems! Jeg har blitt dilla på klær i de siste og klarer ikke stoppe å kjøpe det. Bruker alt for mye penger på klær herregud! Sommeren er jo her snart så jeg har fått utrolig mye inspirasjon til outfits, og gleder meg noe sinnsykt til de varme dagene! Håper alle får en utrolig god helg og kos dere kjempe masse :- ) Her er det noe jeg ønsker meg fra nettsiden: 

Jumpsuit: http://goo.gl/OHQTAk


Jumpsuit 2: http://goo.gl/WP7cP7
Shorts 1: http://goo.gl/mtmndc  | Shorts 2: http://goo.gl/dsNEFW // 

Hva synes dere?

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits