hits
  • 11.01.2014 kl. 14:58

Bee Wongsrichai

Hello!

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har skrevet om meg selv, men jeg tenkte å gjøre det igjen. Det er ganske mange av dere som lurer på en del ting om meg og da tenkte jeg å skrive litt om meg selv. Jeg håper at dere får svar på det dere lurer på. 

1. Meg - Jeg heter Phimonphan Wongsrichai, kallenavnet mitt er Bee. Jeg liker best å bli kalt Bee, men om dere har lyst å kalle meg Phimonphan så kan dere gjøre det. Jeg er fra Thailand og var født i 1996. Jeg har bursdag den 21 desember, og det vil si at jeg er 17 år. Jeg er rundt 164 høy og har brunt hår. Jeg har bodd i Norge i snart 10 år og kan snakke thai,dansk,norsk,engelsk og litt spansk. Jeg er 100% thai. Stefaren min som er dansk, ser jeg som min egen far fordi han har oppdratt meg siden jeg var liten. Det forvirrer dere ganske mye, men min biologiske far bor i Thailand, jeg ser han selvfølgelig som min far, men ikke på den måten. Komplisert, jeg vet. Jeg har tre brødre og en hund. Jeg går på Jessheim Videregående og går med 97´er, så jeg har aldri sett meg selv som en 96´er. Jeg ble født ganske sent, men grunnen hvorfor jeg går med 97´er vet jeg faktsik ikke selv. Foreldrene mine var de som bestemte det. 

2. Følsom - Jeg har alltid vært en følsom person. Jeg tar for det meste alt ting nær meg og gråter ganske mye. Jeg overtenker veldig mye og gjør ting verre. Jeg er redd for det meste, egentlig alt som har med følelser å gjøre. Jeg tenker for mye om alt og ingenting og prøver alt jeg kan å la være. Jeg tar meg mest nær av ting som blir sagt om meg av de nærmeste.. Jeg bryr egentlig ikke så mye hva andre(fremmende) har å si om meg negativt. Jeg bryr meg veldig om folk jeg elsker, og prøver alt for å vise dem at de betyr veldig mye for meg. 

3. Dårlig temperament - Jeg blir fort ganske fort sur og irritert. Hvis jeg er i dårlig humør så er jeg i virkelig dårlig humør. Det er noe jeg virkelig prøver å jobbe med, siden det ødelegger så mye for meg.

4. Elsker jeg en, så mener jeg det - Jeg, personlig, har vært forelsket i en del gutter. Når jeg virkelig er forelsket så gir all min oppmeksomhet til den personen. Jeg elsker folk sjelden.. Virkelig sjelden. Har jeg sagt at jeg elsker den person, mener jeg virkelig det. Jeg er en jente som er i mot utroskap fordi min mor har vært der flere ganger, og det er virkelig vondt å se det. Jeg gir ikke slipp på en jeg elsker uansett hvor mye tårer jeg måtte miste, med mindre de sier jeg må og jeg gir meg svar. Når jeg mister følelser for en, mister jeg dem for godt. Uansett hva. Det er bare noe med meg. Jeg gjør veldig mye dumt, men på slutten av dagen mente jeg det aldri. Jeg kunne gjort alt.. Nesten alt.. 

5. Stilen min - Jeg har ganske variert stil, men jeg er virkelig glad i "gutteklær" Jeg er ganske chill og elsker "swag" Hahahha, høres så rart ut. Men, siden jeg er jente er jeg ganske glad i jenteklær også. Jeg kan gå med hettegenser den ene dagen og peplum den neste. Jeg liker å variere på stilen min, ikke konkret sti. Jeg liker å være litt unik og one of a kind. Det vil si at jeg kjører ikke en bestemt stil. 

Har vi noe til felles? 

  • 25.03.2013 kl. 16:24

5 facts about me

Hello!

Har akkurat fikset meg til festen til bestevennina som starter om 30 min! Jeg skal være 6 timer, omg! Jeg skal
så kose meg og være med mange gode venniner. Før jeg drar tenkte jeg å dele informasjon om meg til dere fans/lesere!
Jeg håper alle har hatt en fantastisk start på påskeferien, og kos dere med det dere driver med!

Bli sur ganske fort- Jeg er en person som blir forbanna og irritert ganske fort, men det skal jo være noe som har fått meg
til å rage/sur først. Jeg blir ikke sur utvendig i offentiligheten, men inners inne har jeg drept personen som har fått meg til å
rage osv

Sjenert- WTF? Jeg sjenert? Jupp, jeg er egentidlig ganske sjenert. Det er utrolig vanskelig å tro at jeg er det, men det er
faktisk sannheten..

Jeg er mega lat - Sånn serr, hvis jeg svarer deg på facebook og bruker tiden min på deg burde du føle deg spesiell!
Jeg bruker tiden min på å sove og se på serier, og nesten ikke noe annet. Jeg er ganske lat og jeg ble født sånn, haha.

Hyggelig,snill og grei- Jeg er ganske snill og grei. Jeg bryr meg ikke hvordan du ser og hvordan du er.. Om du er den 
styggeste,feiteste, upopulær og etc og vil være venn min så er armene åpne for deg. Med mindre du er drit slem osv
hold deg unna meg..

Bitch- Vel, de fleste i klassen syntes jeg er bitch til tider, men de har rett. Jeg kan seriøs være den største bitchen du 
har møtt liksom, men det skal mye til å få meg til å være en også..

Visste noe av det jeg skrev om meg selv?? 
 

 

  • 20.03.2013 kl. 19:47

Meg for 2-3 år siden

Herregud!

Jeg har forandret meg noe sinsykt! Jeg hadde skikkelig kort hår, fin kropp og god kontis!
Hva skjedde? Jo, masse. Det er utrolig å se hvor mye jeg har forandret meg gjennom årene. Utseendet
mitt er helt jah, men oppførselen er det samme.. Haha.. Jeg beklager at jeg ikke har blogget, skal bli bedre!Haha.. 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no