hits
  • 05.07.2013 kl. 01:13

Workout inspiration #1  • 24.06.2013 kl. 15:11

Ukens spørsmål #2| Svar

  • 16.06.2013 kl. 18:49

Ukens spørsmål #2 | Closed

Hello!

Herregud, beklager for å være en sugen blogger, men i de siste har jeg ikke giddi å blogge fordi jeg er skikkelig slapp og sliten! Sommerferien nærmer seg og jeg gleder meg noe sinsykt! Blir deilig å slappe av og ikke tenke på noe annet, bare slapp av og chill! Jeg skal hvertfall tilbringe tiden min på vennene mine og Christian, detta blir kos det da! Vel, en ny ukens spørsmål runde er åpen, da er det bare å stille spm, jeg svarer nesten alt (Ikke alt for personlig ting) Da er det bare å stille meg spm folkens!


//Webcam

 

 

  • 28.05.2013 kl. 21:07

DIY Ombre/dipdye shorts

Hello!

Jeg brukte hele dagen min på å lage denne shortsen og virkelig elsker den. Det dumme er at jeg glemme eller gadd ikke å filme siden jeg trudde det ikke skulle bli bra. Jeg tok vist feil, er superduper forelsket i den. Det er lett å lage og trenger ikke så mange redskaper. Jeg skal lage en video på den når jeg har tid, men jeg mangler bleike middel så må vente til pappa kjøpe en ny en. Brukte halve flaske.. Typisk meg. Hva syntes dere? 

Hva syntes du?? 
 

  • 24.05.2013 kl. 19:58

Ferdig

Hello!

Endelig er jeg ferdig med norsk eksamene, det føles så digg! Det gjenstår det bare muntlig så er jeg FREE! Gleder meg faktisk til muntlig eksamen. Jeg har faktisk ikke gjort noe spennede i de siste, men Christian kommer på besøk imorgen WIHU. Jeg har vært veldig mye med han og det er utrolig chill og avslappende og etc. Selvfølgelig, er mine bestevennine ikke glemt! De er alltid i hjertet mitt uansett hva som skjer. Jeg skal bare slappe av nå og sove eller ser film, vet ikke enda. Blogges!

Hva har dere gjort? 

  • 11.05.2013 kl. 11:43

Vinnerne av header-konkurransen!

Hellu!

Jeg avsluttet konkurransen tideligere siden jeg skal ikke noe spesielt i dag så hvorfor ikke trekke vinnerne i idag istedenfor? Det var over 20 stk som meldte seg og det var artig å se hvor mange faktisk ville ha en header laget av meg! Tusen takk til de som meldte seg på og det kommer flere headerkonkurranser! Såååhh. Vinnerne som vant 3 forskjellige headere er:

Til dere som vant: Legg ut bildene dere vil ha på bloggen eller sendt det til meg på mail (phimonphan.wongsrichai@gmail.com)  Fortell meg hva slags str på headeren skal være og om dere vil jeg skal sette inn for dere, så er det bare å si ifra, men epost og passord trengs hvis jeg skal sette inn for dere!

1. Mikkamay

2. Helene Gjerstad

3. Tine Alice

Gratulere til vinnerne og de er alle kontaktet! 

  • 08.05.2013 kl. 23:55

Bee´s spilleliste

Hellu!

Siden jeg kjeder meg fikk jeg skikkelig lyst å dele musikk-smaken min med dere og får ikke nok av det! Jeg er utrolig hekta på og klarer ikke å slutte høre på dem. Del gjerne sanger med meg, elsker å "oppdage" nye sanger så da er det bare å dele i vei! Her er hvertfall dem jeg er utrolig hekta på. Husk alle har forskjellig smak når det gjelder musikk, kanskje det jeg hører på ikke er helt deg, men du behøver ikke å rakk ned min smak. Musikk går ikke ut på dato, husk det!

Guy Sebastian ft. Lupe Fiasco - Battle Scars

Professor Green - Read All About It ft. Emeli Sande

Just a dream. 

Akon - Sorry, Blame It On Me

 
will.i.am - This Is Love ft. Eva Simons 

will.i.am - #thatPOWER ft. Justin Bieber

I Need A Doctor - Dr. Dre ft. Eminem & Skylar Grey

 

Her er hvertfall de jeg hører på mest! 

  • 29.04.2013 kl. 15:10

Ukens spørsmål #1 | Closed

Hellu!

Vel, det er mandag idag og æsj. Jeg hater mandager og det gjør vel de fleste i denne verden. Haha. 
Men, jeg har tenkt  å starte med ukens spørsmål siden jeg får utrolig mange spørsmåler hver dag, på facebook og
andre steder.  Så hvorfor ikke starte en slags spørsmålsrunde som blir svart på hver mandager? Still meg spørsmål!

Ask me!
 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no